top news

Events/Nieuws

Davines en Angelo Seminara

woensdag, 20 augustus 2014 07:16

Davines heeft de samenwerking met Artistic Director Angelo Seminara vernieuwd. Seminara: "De vernieuwing van de samenwerking is mijn blijk van waardering voor het bedrijf, de producten en de mensen met wie ik samenwerk."

Angelo Seminara is toonaangevend in de wereld van hairstyling en is sinds het begin van de samenwerking - in 2011 - een integraal onderdeel van Davines. In de rol van Artistic Director heeft Angelo Seminara op podia gestaan van internationale evenementen, zoals de World Wide Hair Tour.

Verder heeft hij diverse Davines collecties ontwikkeld, die haarstylisten over de hele wereldwijd inspireren. Zijn doel: het complimenteren van het vrouwelijke figuur zonder te pronken met haar schoonheid, om zo haar natuurlijke elegantie te onthullen.

De meest stimulerende projecten waarbij hij onlangs betrokken was, waren de ontwikkeling van de More Inside stylinglijn en de innovatieve kleurtechniek FlamboyageDavines en ik zijn perfect in harmonie met elkaar. Het merk ondersteunt mijn creativiteit en mijn drive om te innoveren."

"De Flamboyage techniek heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we haar kleuren.
Alexandre de Paris veranderde de manier van stylen, Vidal Sassoon de manier van knippen en ik wil graag de manier waarop we het haar kleuren veranderen. Mijn doel is om iets met kleur te doen dat nog nooit eerder is gedaan – en die verandering begint nu zichtbaar te worden", aldus Seminara.

www.davines.nl

 • Angelo Seminara •  

Related items

 • Global Creative Awards gala 2022 20 augustus 2014

  Een programma vol shows en inspirerende artist sessions vormde het decor van de Kao Salon Global Experience en de Global Creative Awards, die op 2 en 3 oktober 2022 live gingen in Amsterdam.

 • Estetica NL oktober-december 2022 20 augustus 2014

  Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

 • Video alert! Hair Every Wear 2.0 by Angelo Seminara 20 augustus 2014

  Met Hair Every Wear 2.0 presenteert Angelo Seminara vier theatrale looks, waarin kleur en diversiteit centraal staan.

 • We Sustain Beauty project 20 augustus 2014

  Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL