top news

Events/Nieuws

Interview met Mark van Westerop

vrijdag, 22 juli 2022 10:55
Mark van Westerop werd eind juni in Fuerteventura uitgeroepen tot Best Ambassador Live Fashion Hair Awards.

Half mei is Mark van Westerop van Pro-Solo in Alkmaar voor de derde keer benoemd tot Hairdresser of the Year en daarmee komt hij in de Hall of Fame.

In 2014 werd Mark voor de eerste keer Hairdresser of the Year en in 2017 nogmaals. Met zijn lidmaatschap tot de Hall of Fame is hij nu automatisch uitgesloten van verdere deelname aan de Coiffure Award. Is hiermee voor hem een hoofdstuk afgesloten? “Ik heb mijn doel bereikt. Het voelt echt als een opluchting. Als ik niet had gewonnen, dan was ik zeker doorgegaan."

Mark is al volop bezig met de voorbereidingen voor de Coiffure Award show. “Ik wil er met een enorme knal uit! Ik vind een show het allerleukste om te doen. Een foto is stilstaand beeld, maar ik wil ook een verhaal vertellen met muziek, kleding, lichtplan etc. Alle disciplines komen dan samen.

Lees het hele interview hier!

Related items

 • Hairdresser of the Year 2022: Mark van Westerop 22 juli 2022

  De winnaar van de 30e editie van de Coiffure Award is bekend! Mark van Westerop van Pro-Solo uit Alkmaar werd, voor de derde keer in zijn carrière, uitgeroepen tot Hairdresser of the Year en zal worden opgenomen in de Hall of Fame.

 • Internationale awards voor Pro-Solo 22 juli 2022

  Mark van Westerop en Louise Vlaar van Pro-Solo in Alkmaar hebben bij de uitreiking van de TCT Awards 2021 tijdens Live Fashion Hair in Fuerteventura hoge ogen gegooid.

 • Expressieve kleuren 22 juli 2022

  Maak van inspiratie realiteit met de nieuwe Wella Professionals Color Fresh CREATE en sluit je aan bij de #COLORCREATORS.

 • Playful Textures 22 juli 2022

  De collectie Playful Textures van Mark van Westerop is geïnspireerd door de beeldhouw- en schilderkunst. Mark van Westerop ziet het haar als materiaal en heeft het getransformeerd naar een grote diversiteit in structuren en texturen. Uitgaande van de flexibiliteit en oneindige veerkracht van het haar geeft dit ruimte voor nieuwe vormen met een organisch en vrouwelijk eindresultaat.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL