top news

Events/Nieuws

We Sustain Beauty project

vrijdag, 22 juli 2022 10:27

Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

Het We Sustain Beauty project zet zich in voor het klimaat en doet dit door de biodiversiteit en de regeneratieve biologische landbouw wereldwijd te stimuleren. Davide Bollati, voorzitter van de Davines Group: “Een deel van onze verantwoordelijkheid als familiebedrijf en erkende B Corporation bestaat eruit om bescheiden maar geïnspireerd steeds te blijven streven naar een betere wereld. Zo is ook We Sustain Beauty ontstaan. Het vertegenwoordigt onze waarden en onze hoop om vanuit een diepgewortelde duurzaamheid een regeneratieve, hernieuwde wereld en een mooiere toekomst te bouwen.”

We Sustain Beauty - en WE STAND/ for regeneration - zijn speciaal ontworpen om iedereen via schoonheid samen te brengen voor de planeet. De wetenschappelijke basis komt van het nieuwe European Regenerative Organic Center in het Italiaanse Parma en de samenwerking met het Rodale Institute, een non-profitorganisatie die onderzoek naar biologische landbouw ondersteunt. WE STAND/ for regeneration is een limited edition Hair & Body Wash, waarmee Davines een statement wil maken: een zachte huid en glanzend haar voor het goede doel!

wesustainbeauty.com

 • Limited edition Hair & Body Wash •  

Related items

 • Light. Time & Colour by Tom Connell 22 juli 2022

  De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

 • Video alert! Shadowing 22 juli 2022

  Voor de 2021 collectie Shadow Prints introduceert Tom Connell, Davines Hair Art Director, Shadowing: een nieuwe techniek om diepte en beweging aan een haarkleur te geven. De donkerdere en rijkere tint wordt dicht bij het gezicht geplaatst, terwijl de lichtere tint op de rest van het haar wordt aangebracht. Op deze manier worden ogen, jukbeenderen, lippen en teint geaccentueerd.

 • Davines start samenwerking met Marriët Gakes 22 juli 2022

  Marriët Gakes is de nieuwe International Colour Ambassador van Davines. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot een autoriteit op het gebied van haarkleuringen.

 • World Wide Hair Tour 2019 22 juli 2022

  Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL