top news

Events/Nieuws

WE Create is terug

dinsdag, 19 juli 2022 13:50

Na het ongelofelijke succes van de allereerste WE Create kondigt Wella Professionals met enthousiasme aan in 2022 terug te keren, met wat hun allergrootste virtuele evenement ooit wordt.

Op 18 september 2022 zal deze baanbrekende ervaring de wereldgemeenschap van haarstylisten bij elkaar brengen om haarprofessionals overal te inspireren met het motto 'Shine On!'.

Het online evenement zal zich richten op de kracht van transformatie, met Wella experts en leidende figuren uit de branche die hun expertise delen om stylisten te helpen een positieve verandering te creëren. Op WE Create 2022 kun je bijdragen verwachten van een iconisch team van Global Artists, onder wie James Earnshaw, Patricia Nikole, Rob Eaton, Briana Cisneros, Dereq, Akin Konizi, Romeu Filipe, Noriyoshi Miyachi en Renya Xydis. 

Je kunt je gratis registreren voor dit event via www.events.wella.com/wecreate

Related items

 • House of the Imaginary 19 juli 2022

  Een vrouw met verschillende persoonlijkheden, sterk, breekbaar en extravagant, maar altijd in haar mooiste gemoedstoestand. Een uitgesproken stijl en comfortabel over de manier waarop ze eruitziet.

 • The Purist Collection 19 juli 2022

  The Purist is een collectie moderne kapsels met een klassieke basis. De lange shag van covermodel Julie is geïnspireerd op de Brigitte Bardot look uit de jaren 60.

 • Estetica NL januari-maart 2022 19 juli 2022

  Move over, blondies! Bruin is dit seizoen de hotste kleurtrend; van cappuccino tot ebbenhout en alles daartussenin. Brunettes zijn niet langer saai, maar eerder luxueus en sensueel.

 • Online WeCreate event zeer succesvol 19 juli 2022

  Het online WeCreate event van Wella Company, dat plaatsvond op 25 april, bleek precies te zijn wat het beloofde: een geschenk aan de beautybranche. Met meer dan 70.000 registraties uit 139 landen over de hele wereld was de opwinding voor het evenement voelbaar.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL