top news

Events/Nieuws

Start Global Creative Awards 2022

vrijdag, 11 februari 2022 10:55

De Kao Salon Division Global Creative Awards 2022 bieden stylisten de kans om hun volledige creativiteit te tonen zonder enige beperking! Live tijdens de Kao Salon Experience op 2 en 3 oktober 2022 in Amsterdam.

De hoeksteen van de Kao Global Creative Awards 2022 is dat stylisten vrij zijn om een inzending te creëren die hun eigen unieke visie laat zien door middel van hun creativiteit. Alle klanten van Kao Salon Division die Goldwell, KMS of Oribe gebruiken, kunnen deelnemen. De Global Creative Awards 2022 zal de beroemde live competitie in zeven categorieën bevatten. “De allereerste Global Creative Awards werden in 2021 gehouden. Ze bewezen dat stylisten over de hele wereld klaar zijn om inspirerende looks te creëren. Dit bewijst dat creativiteit nooit stopt”, zegt John Moroney, VP Creative & Communication.

Stylisten kunnen op twee verschillende manieren deelnemen: de Technical Awards met drie verschillende categorieën en de Editorial Awards met vier categorieën.

Technical Awards
Creativiteit die begint met een fotoshoot en eindigt met een live technische wedstrijd.
// new talent colorist of the year
// creative colorist of the year
// creative haircutter of the year

Editorial Awards
Vier spannende categorieën in een ‘photo-only’ wereldwijde wedstrijd, die de ultieme editorial creativiteit vieren.
// men’s hairstylist of the year
// salon team of the year
// avant garde stylist of the year
// editorial colorist of the year

De deelnemers aan de editorial categorieën moeten wereldwijd strijden in deze Photo-Only International Competition. De Gold winnaars van elk van de technische categorieën verdienen de erkenning en beloning voor al hun creatieve inspanningen. Naast hun award krijgen ze wereldwijde redactionele aandacht in ESTETICA Magazines. Grijp de kans om de wereld te laten zien wat een echte creatieveling doet: Imagine, Create & Inspire.

Ga voor meer informatie en alle eisen, regels en voorschriften van de Global Creative Awards naar www.globalcreativeawards.com
 

 • Global Creative Awards in 2022 live met alle categorieën! •  

Related items

 • Midnight Berry 11 februari 2022

  Goldwell heeft samen met trendbureaus en kleurexperts een eigen Color of the Year geïntroduceerd: Midnight Berry. Het gaat om een diepe paars- en blauwtint, die rijkdom en complexiteit uitstraalt.

 • Verantwoorde kleuring 11 februari 2022

  Goldwell introduceert Topchic Zero, een ammoniavrije en verzorgende aanvulling op de al bestaande Topchic lijn.Topchic Zero geeft 100 procent grijsdekking, natuurlijke, gelijkmatige kleurresultaten en tot tweemaal meer glans aan het haar.

 • Global Creative Awards gala 2022 11 februari 2022

  Een programma vol shows en inspirerende artist sessions vormde het decor van de Kao Salon Global Experience en de Global Creative Awards, die op 2 en 3 oktober 2022 live gingen in Amsterdam.

 • Next level blond 11 februari 2022

  Goldwell Colorance Gloss Tones - met Clear en vijftien tinten blond - voor stralende blonde resultaten, die 41 procent langer meegaan. De specialist voor uitzonderlijke glans en maximale prestaties in slechts tien minuten.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL