top news

Events/Nieuws

Kao Salon Virtual Experience 2021

woensdag, 15 september 2021 14:12

Na het grote succes van afgelopen jaar vindt op 3-4 oktober de tweede editie plaats van de Kao Salon Virtual Experience! Dit online evenement, dat via verschillende kanalen wordt gestreamd, is een viering van creativiteit.

Een van de hoogtepunten wordt de Global Creative Awards show op 3 oktober  met de live bekendmaking van de global winnaars. Een ander hoogtepunt, en één van de belangrijkste salononderwerpen van het evenement, is duurzaamheid. Voor het eerst zal Kao Salon Division ook de Sustainable Salon Leadership Recognition uitreiken - een prijs die wordt toegekend aan een salon die blijk geeft van buitengewone passie en inzet voor duurzaamheid.

Het evenement zal op twee kanalen worden uitgezonden. Op kanaal 1, Creativity, zijn de inspirerende Artist Sessions te zien met gasten van over de hele wereld en de iconische Global Creative Awards show. Op kanaal 2, Inspiration, kun je de Academy en Technical Sessions bijwonen, waar teams en stylisten van over de hele wereld hun vaardigheden zullen delen.

Registreer je hier om deel te nemen aan het evenement op 3-4 oktober!

Related items

 • Terugblik Kao Salon Virtual Experience 2021 15 september 2021

  Begin oktober nodigde Kao Salon Division stylisten van over de hele wereld uit voor de Kao Salon Virtual Experience 2021. 48 uur lang creativiteit en inspiratie!

 • Global Creative Awards 2021 15 september 2021

  Britt Sturing van Twins Hair & Beauty in Dalen is de nationale Gold winnaar van de Global Creative Awards 2021 in de New Talent Colorist of the Year categorie! Zij mag namens Nederland door naar de internationale finale op zondag 3 oktober.

 • Kao Salon Division introduceert #WorthTheWait 15 september 2021

  Kao Salon Division introduceert #WorthTheWait, een wereldwijde social media campagne die de unieke en persoonlijke relatie die elke stylist met zijn klanten heeft, roemt en benadrukt.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 15 september 2021

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL