top news

Events/Nieuws

Online mega-event WE Create

zaterdag, 20 maart 2021 07:22

Meer dan 100 landen, 2 educatiekanalen, 4 uur aan inspiratie, 20 headliners en de winnaars van de International TrendVision Award 2020: ontdek het op #WeCreateLive.

Het global digitale event van Wella Company vindt plaats op 25 april en is gratis toegankelijk voor iedereen, ongeacht het merk waarmee je werkt. Met het online event brengt Wella Company een hulde aan het kappersvak, door middel van shows, seminars en persoonlijke gesprekken met professionals. Er wordt op twee kanalen tegelijkertijd uitgezonden. Op WE Inspire zijn shows van topartiesten van over de hele wereld te zien en worden de winnaars van de International TrendVision Award bekendgemaakt. Het andere kanaal, WE Transform, staat volledig in het teken van live make-overs en biedt heel veel inspiratie en ideeën om klanten aan te trekken.

Registreer je nu gratis via www.wellawecreate.com

Related items

 • House of the Imaginary 20 maart 2021

  Een vrouw met verschillende persoonlijkheden, sterk, breekbaar en extravagant, maar altijd in haar mooiste gemoedstoestand. Een uitgesproken stijl en comfortabel over de manier waarop ze eruitziet.

 • The Purist Collection 20 maart 2021

  The Purist is een collectie moderne kapsels met een klassieke basis. De lange shag van covermodel Julie is geïnspireerd op de Brigitte Bardot look uit de jaren 60.

 • Estetica NL januari-maart 2022 20 maart 2021

  Move over, blondies! Bruin is dit seizoen de hotste kleurtrend; van cappuccino tot ebbenhout en alles daartussenin. Brunettes zijn niet langer saai, maar eerder luxueus en sensueel.

 • Online WeCreate event zeer succesvol 20 maart 2021

  Het online WeCreate event van Wella Company, dat plaatsvond op 25 april, bleek precies te zijn wat het beloofde: een geschenk aan de beautybranche. Met meer dan 70.000 registraties uit 139 landen over de hele wereld was de opwinding voor het evenement voelbaar.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL