top news

Events/Nieuws

Davines start samenwerking met Marriët Gakes

vrijdag, 29 januari 2021 12:24

Marriët Gakes is de nieuwe International Colour Ambassador van Davines. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot een autoriteit op het gebied van haarkleuringen.

Marriët Gakes vestigde haar naam als kapper binnen de Nederlandse kapperswereld door maar liefst vier keer uitgeroepen te worden tot Hair Color Technician of the Year (2008, 2012, 2013 en 2014). In 2015 is ze zelfs opgenomen in de Hall of Fame van de Coiffure Award.

Marriët werkt al jaren mee aan fashion- en beautyshoots voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft ze een private salon op de Herengracht 227, waar ze haar klanten een volledige Davines experience biedt. Ze heeft een indrukwekkend klantenportfolio met onder andere Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Loes Haverkort.

Marriët is een healthy hair freak en stelt gezond en glanzend haar voorop. Het gebruik van kwalitatieve en duurzame producten met oog voor mens, natuur en planeet, is de visie waar Marriët Gakes en Davines elkaar volledig vinden. 

Related items

 • We Sustain Beauty project 29 januari 2021

  Davines streeft naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid samensmelten en lanceert een nieuw sociaal-ecologisch initiatief: We Sustain Beauty.

 • Light. Time & Colour by Tom Connell 29 januari 2021

  De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

 • Video alert! Shadowing 29 januari 2021

  Voor de 2021 collectie Shadow Prints introduceert Tom Connell, Davines Hair Art Director, Shadowing: een nieuwe techniek om diepte en beweging aan een haarkleur te geven. De donkerdere en rijkere tint wordt dicht bij het gezicht geplaatst, terwijl de lichtere tint op de rest van het haar wordt aangebracht. Op deze manier worden ogen, jukbeenderen, lippen en teint geaccentueerd.

 • World Wide Hair Tour 2019 29 januari 2021

  Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL