top news

Events/Nieuws

Davines start samenwerking met Marriët Gakes

vrijdag, 29 januari 2021 12:24

Marriët Gakes is de nieuwe International Colour Ambassador van Davines. Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot een autoriteit op het gebied van haarkleuringen.

Marriët Gakes vestigde haar naam als kapper binnen de Nederlandse kapperswereld door maar liefst vier keer uitgeroepen te worden tot Hair Color Technician of the Year (2008, 2012, 2013 en 2014). In 2015 is ze zelfs opgenomen in de Hall of Fame van de Coiffure Award.

Marriët werkt al jaren mee aan fashion- en beautyshoots voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft ze een private salon op de Herengracht 227, waar ze haar klanten een volledige Davines experience biedt. Ze heeft een indrukwekkend klantenportfolio met onder andere Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Loes Haverkort.

Marriët is een healthy hair freak en stelt gezond en glanzend haar voorop. Het gebruik van kwalitatieve en duurzame producten met oog voor mens, natuur en planeet, is de visie waar Marriët Gakes en Davines elkaar volledig vinden. 

Related items

 • Light. Time & Colour by Tom Connell 29 januari 2021

  De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

 • Video alert! Shadowing 29 januari 2021

  Voor de 2021 collectie Shadow Prints introduceert Tom Connell, Davines Hair Art Director, Shadowing: een nieuwe techniek om diepte en beweging aan een haarkleur te geven. De donkerdere en rijkere tint wordt dicht bij het gezicht geplaatst, terwijl de lichtere tint op de rest van het haar wordt aangebracht. Op deze manier worden ogen, jukbeenderen, lippen en teint geaccentueerd.

 • World Wide Hair Tour 2019 29 januari 2021

  Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

 • Voor Davines betekent schoonheid verantwoordelijkheid 29 januari 2021

  Uit het Sustainability Report van Davines is gebleken dat de betrokkenheid van het merk bij duurzame kwesties een positief effect heeft op mens, milieu en maatschappij.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL