top news

Events/Nieuws

Virtuele Alternative Hair Show: IMAGINE 2020

dinsdag, 16 juni 2020 13:10

De Alternative Hair Show is hét liefdadigheidsevenement van de kappersbranche en zorgt elk jaar met korte liveshows van vijf minuten voor een sensatie. Tegelijkertijd wordt er geld ingezameld voor Fighting Leukaemia.

De stichting en de Alternative Hair Show zijn opgericht door Tony Rizzo, om onderzoeksprogramma's te steunen en gezinnen met een kind met bloedkanker te helpen. Tony Rizzo presenteert de Alternative Hair Show al sinds 1983 en de 38e show had dit jaar moeten plaatsvinden op 11 oktober. Helaas heeft het coronavirus reizen bemoeilijkt en zijn massale events verboden... Maar er is meer nodig dan een pandemie om de plannen van Tony Rizzo te stoppen!

Als jij niet naar de show kunt komen, brengt hij de show naar je toe. Tijdens de weken in lockdown was hij druk bezig met het ontwikkelen van ideeën en plannen, sprak met creatieve kappers over de hele wereld en met experts die hem konden helpen zijn idee werkelijkheid te laten worden: The First Virtual Hair Event, IMAGINE, zal plaatsvinden op 11 oktober 2020.

"Dit wordt een onvergetelijke, interactieve show, waar we de inspirerende presentaties van wereldberoemde artiesten zullen delen en met hen allemaal in contact zullen komen. Tegelijkertijd steunen we de Fighting Leukemia foundation, aangezien de Alternative Hair Show 2020 zal worden uitgezonden via pay-per-view, zodat het publiek kan doneren om de strijd tegen leukemie te blijven financieren", aldus Tony Rizzo.

Ondersteund door hetzelfde productieteam waarmee hij de afgelopen jaren heeft samengewerkt, evenals AHS Global President Anthony Mascolo, zal Tony de geweldige artistieke teams presenteren tijdens een ongelooflijke show om het wereldwijde publiek te inspireren en te vermaken. "Ons idee is om 24 van de beste artistieke teams ter wereld te presenteren, waaronder ook een aantal verbluffende nieuwe talenten die nog niet eerder aanwezig waren bij de Alternative Hair Show", legt Tony uit.

Wat enkele weken geleden onmogelijk leek, is nu gerealiseerd. De productie is in volle gang en teams over de hele wereld plannen hun presentatie - massa's creativiteit en totale verbeeldingskracht. Tijdens het evenement worden ook de winnaars van de International Visionary Award live bekendgemaakt. Het enige wat je als publiek hoeft te doen, is je voorstellen dat je in Londen naar de show kijkt en je zult een spectaculaire en opwindende avond beleven!

www.alternativehair.org

 
  • Alternative Hair Show 2020  •  

Related items

  • Alternative Hair Show: Tapestry 16 juni 2020

    Op 15 oktober vond de 41ste editie van de Alternative Hair Show plaats in ExCeL London. Na het jubileum van vorig jaar vond oprichter Tony Rizzo het tijd voor een andere opzet. Vandaar de nauwere samenwerking met Salon International.

  • Alternative Hair Show 2019: Parody 16 juni 2020

    Na 37 jaar zijn de creativiteit en toewijding van iedereen die betrokken is bij de Alternative Hair Show nog steeds buitengewoon als altijd. Tot nu toe is er al meer dan £12,5 miljoen opgehaald voor stichting Fighting Leukemia.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL