top news

Events/Nieuws

Session stylist Kevin Murphy live tijdens Top Hair

woensdag, 29 januari 2020 10:19

Tijdens de TOP HAIR beurs in Düsseldorf op 7 en 8 maart krijgen bezoekers de kans om live te genieten van de beste hairstylisten uit de branche.

Internationaal bekende topstylist Kevin Murphy opent de zaterdagavondshow met zijn Bang Bang collectie. De session stylist presenteert een revival van de popcultuur uit de jaren 90 met herinneringen aan de mod en dandy looks en dompelt het podium onder in een speciale retrosfeer. Bovendien geeft hij een sneak peak van zijn nieuwe North collectie. TOP HAIR - DIE MESSE is op zaterdag geopend van 12.00-20.00 uur en op zondag van 9.00-18.00 uur. 

www.top-hair-international.com

Related items

 • Estetica NL januari-maart 2021 29 januari 2020

  Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

 • Sleeping Water by KEVIN.MURPHY 29 januari 2020

  Het verhaal van Sleeping Water, de nieuwe collectie van KEVIN.MURPHY, begint in Tasmanië. Dit wilde en uitgestrekte landschap vormt een indrukwekkende achtergrond voor deze betoverende campagne. 

 • Video alert! Radiant Flux 29 januari 2020

  Licht was de belangrijkste focus in de Radiant Flux collectie van KEVIN.MURPHY. "We gebruikten licht en schaduw, zowel op de set als in het haar, om contrast te creëren, net als een kunstenaar zou doen tijdens het schilderen. Een frisse kijk op neontinten en goud zorgen voor een modieuze uitstraling”, aldus Kevin Murphy. De looks stralen een bohemien stijl en een gevoel van artistieke romantiek uit.

 • Top Hair Düsseldorf 2019 29 januari 2020

  Eind maart 2019 verandert Messe Düsseldorf weer in de grootste kapsalon van Duitsland: TOP HAIR - DIE MESSE. Een bruisende ontmoetingsplaats voor de kappersbranche met een hoogwaardig vakprogramma.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL