top news

Events/Nieuws

Samenwerking Wella en Bianca van Zwieten

maandag, 23 september 2019 10:50
Ana Rodriguez, Bianca van Zwieten en Sjaco van Oostrom

Met trots kondigt Coty Professional Beauty de vernieuwde samenwerking aan tussen Wella Professionals en Bianca van Zwieten. Bianca zal werkzaam zijn als Creative Artist Wella Nederland.

Bianca van Zwieten werd in 2018 benoemd tot Hairdresser of the Year tijdens het Coiffure Award gala. Daarnaast won ze met deze winnende damescollectie internationaal de derde prijs bij de AIPP Awards in Londen. Ze gaat niet alleen Wella Professionals vertegenwoordigen, maar ook educatie- en opleidingsprojecten, look & learns en shows verzorgen voor hairstylisten en interne Coty-medewerkers. Tevens zal zij diverse haarmodecollecties gaan ontwikkelen.

Bianca heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en 10 jaar ervaring als Internationaal Session Stylist in de mode. Publicaties van haar werk zijn te zien in bladen als Elle, Marie Claire, Vogue, Glamcult, Grazia en vele vakbladen. Tijdens AFW tekende zij voor de looks van onder andere de show van Duran Lantink voor Batavia Stad en Le Café Noir van Lizzy van der Ligt.

Related items

  • Luxueuze haarkleur 23 september 2019

    Het Illumina Color portfolio van Wella Professionals heeft een facelift ondergaan en bevat vier nieuwe nuances, bestaande uit onweerstaanbaar licht warmgoud en luxe kopertinten.

  • Color Blocking campaign 23 september 2019

    Het Wella Professionals jonge Global Ambassadors Team creëerde deze kleurrijke AW23 Color Blocking collectie.

  • Ultiem herstel in 90 seconden 23 september 2019

    Herstel beschadigd haar in 90 seconden met Ultimate Repair van Wella Professionals. De overzichtelijke verzorgingslijn bestaat uit vier producten en vier stappen voor zichtbaar herstel.

  • SS23 trend: Signature Blondes 23 september 2019

    Speciaal voor de lente/zomer 2023 creëerde Wella Professionals zeven gepersonaliseerde stijlen met de nadruk op blond. De grootste trend voor dit seizoen!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL