top news

Events/Nieuws

Het thema van de Alternative Hair Show 2013: Enigma

zondag, 14 juli 2013 15:25

De oprichter van de Alternative Hair Show, Tony Rizzo, en Global Alternative Hair President Anthony Mascolo, gaven het startschot voor de 2013 editie van de Alternative Hair Show.

Het evenement zal op 13 oktober plaatsvinden in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen. Het gekozen thema voor de 31e editie van de show is Enigma, dat de deelnemende teams uitnodigt om de mysteries en de paradoxen van de kapperswereld en hun creativiteit te ontdekken. Zoals altijd belooft de Alternative Hair Show hét kappersevent van het jaar te worden.

De geweldige haarteams nemen op eigen kosten deel aan het event ter ondersteuning van het benefietkarakter van de Alternatieve Hair Show ten behoeve van de strijd tegen leukemie. De teams waarvan reeds bekend is dat zij deelnemen aan de Alternative Hair Show 2013 zijn:

Anne Veck (UK)

Bundy Bundy (Oostenrijk)

Carlo Bay (Italië)

é Salon (Australië)

Fehringer (Oostenrijk)

Gogen (Italië)

Klaus Peter Ochs (Duitsland)

Kohsuke (Japan)

Laszlo Hajas (Hongarije)

Mahogany (UK)

Mark Woolley (UK)

Mikel Luzea (Spanje)

Nicholas French (USA)

Peter Mark (Ierland)

Robert Masciave (UK)

Sanrizz (UK)

Saco (UK)

TIGI Creative Team (UK)

De visie van de Alternative Hair Show is de erkenning van creatief talent, en de wens om mogelijkheden voor de sterren van morgen te creëren. Dit jaar is er weer een editie van de Visionary Award voor nieuwe talenten, die hun creativiteit in het kader van dit mondiale evenement willen presenteren. Meer informatie en het inschrijfformulier kun je vinden op www.alternativehair.org/visionary-awards Belangrijk om te vermelden, is dat tijdens de Alternative Hair Show ook de prijsuitreiking van de AIPP Awards 2013-2014 zal plaatsvinden.

De winnaars in de categorieën Best Commercial Collection, Best Avant-Garde Collection, Best Photo Collection, Best Men’s Collection en Best Video zullen dan bekendgemaakt worden. Meer informatie: www.aipp.net

  • ENIGMA Poster Web



  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL