top news

Educatie

Patrick Cameron geeft 'educatie in isolatie'

maandag, 16 maart 2020 12:23

Langhaar maestro Patrick Cameron begrijpt dat we in moeilijke en gecompliceerde tijden leven, en hij bedacht een inspirerende manier voor kappers over de hele wereld om hun creatieve 'happy place' te vinden door 'Education in Isolation' te lanceren.

Patrick Cameron ging naar Instagram Live om 'Education in Isolation' te lanceren voor zijn fans. Aan kijkers uit de hele wereld legde Patrick het format van de wekelijkse uitzendingen uit. Kappers krijgen een step-by-step tutorial en de mogelijkheid om zowel Patrick als zijn Creative Director, Marco Erbi, live vragen te stellen. Patrick presenteert om de week een nieuwe look en geeft tips & tricks voor het creëren van zijn iconische langhaar kapsels. Verder bespreekt hij de producten en tools die hij heeft gebruikt om de look te creëren.

"Dit is een heel spannend project voor mij", aldus Patrick. "Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om kappers van over de hele wereld te motiveren en te enthousiasmeren, wanneer ze geïsoleerd worden vanwege het coronavirus. Educatie is fundamenteel voor onze groei als kappers en mijn uitzendingen zijn de perfecte manier om dit thuis te kunnen doen."

Met behulp van de livestream functie op zowel Instagram  als Facebook presenteert Patrick om de week op maandag om 10.30 uur (Engelse tijd) 'Education in Isolation'. De volgende sessie staat gepland op maandag 23 maart 2020.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL