top news

Educatie

Grafische effecten

donderdag, 31 mei 2018 09:24

Word een kunstenaar en creëer nieuwe geometrieën met onverwachte effecten, waardoor het haar verandert in een waar kunstwerk!

Imprinting is de nieuwe kleurservice van Davines, ontwikkeld in samenwerking met Davines Artistic Director Angelo Seminara. De revolutionaire professionele service verandert het haar in een canvas, waardoor je unieke kleurpatronen kunt creëren die niet uit de vrije hand kunnen worden gemaakt. Dankzij de exclusieve Imprinter tool - een magnetische basis die het geëtste metalen sjabloon bevat met het gekozen grafische patroon - creëer je kleureffecten in het haar die tot voor kort ondenkbaar of onmogelijk waren.

Imprinting Evolution voegt nieuwe esthetische en creatieve oplossingen toe aan de originele Imprinting techniek. Imprinting Evolution is geïnspireerd op de sterrenhemel en bestaat uit twee grafische patronen: Creation en Star Cluster. Seminara heeft ook dit keer zijn creatieve geest gevoed met zijn belangrijkste inspiratiebron, de natuur, en dan in het bijzonder het universum. Dat zit boordevol grafische vormen die zich vaak herhalen, zoals de sterren die met denkbeeldige lijnen met elkaar verbonden zijn.

Ook in de Evolution-versie is Imprinting een eenvoudige en snelle service die zorgt voor permanente kleureffecten met een hoge toegevoegde waarde voor de klant. Het is een creatieve, maar stijlvolle toepassing voor vrouwen die een meer eigentijdse look willen, graag willen experimenteren en willen opvallen. De Imprinting kleurbehandeling wordt in twee opties aangeboden: Imprinting Sublime (gedeeltelijke toepassing) en Imprinting Visionary (volledige toepassing). Door kleur met minder contrast toe te passen, creëer je op elegante wijze een subtiel en minder opvallend effect.

Meer weten over Imprinting? Kijk dan hier.

 • Imprinting Evolution by Davines • Imprinting Evolution by Davines • Imprinting Evolution by Davines •  

Related items

 • Intimate by Angelo Seminara 31 mei 2018

  Intimate, de nieuwe collectie van Angelo Seminara, is geïnspireerd door het isolement en de innerlijke zelfreflectie van het afgelopen jaar.

 • Angelo Seminara opent high-end flagshipsalon 31 mei 2018

  Vele awards heeft hij op zijn naam staan, maar nog nooit had hij een eigen salon. Tot nu toe, want Angelo Seminara, Global Goldwell Ambassador, heeft een flagshipsalon geopend in de chique Londense wijk Knightsbridge. 

 • Light. Time & Colour by Tom Connell 31 mei 2018

  De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

 • Video alert! Shadowing 31 mei 2018

  Voor de 2021 collectie Shadow Prints introduceert Tom Connell, Davines Hair Art Director, Shadowing: een nieuwe techniek om diepte en beweging aan een haarkleur te geven. De donkerdere en rijkere tint wordt dicht bij het gezicht geplaatst, terwijl de lichtere tint op de rest van het haar wordt aangebracht. Op deze manier worden ogen, jukbeenderen, lippen en teint geaccentueerd.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL