top news

Educatie

Samenwerking Schwarzkopf en Piet-Jan Duivenvoorden

woensdag, 29 november 2017 08:27

Piet-Jan Duivenvoorden en zijn team van FORTY SEVEN zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan. In de salon in Noordwijk wordt voortaan gewerkt met de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional. Ook zal Piet-Jan Duivenvoorden verschillende presentaties en trainingen voor Schwarzkopf Professional gaan geven.

Piet-Jan Duivenvoorden zit al 35 jaar in het kappersvak en heeft meerdere NIK salons gehad. Nu is hij sinds 3 jaar de eigenaar van FORTY SEVEN. Daarnaast gaf hij trainingen in binnen- en buitenland en bracht in Nederland zelf een merk op de markt, waarvoor hij tevens International Creative Director was. Hij lanceerde negen haarmodecollecties en gaf verschillende grote shows.

Bij de Coiffure Award heeft Piet-Jan Duivenvoorden vele nominaties en awards op zijn naam staan. Zijn grootste succes binnen de Coiffure Award behaalde hij in 2010 met het winnen van de titel Hairdresser of the Year. Inmiddels is Piet-Jan Duivenvoorden een zeer gewaardeerd jurylid van de Coiffure Award.

Op de vraag waarom Piet-Jan Duivenvoorden voor Schwarzkopf Professional gekozen heeft, antwoordt hij: "Nadat we met ons FORTY SEVEN team de producten veelvuldig getest hebben en met de kleuren hebben gewerkt, waren wij unaniem om. De kleuren en de producten hebben ons blij verrast. We verheugen ons enorm op de samenwerking!"

Piet-Jan Duivenvoorden zal samen met zijn team tijdens het Schwarzkopf Professional Hairdressing Seminar in Portugal de haarmodeshow gaan verzorgen. Ook zal hij een unieke training ontwikkelen met de titel ‘Going back to the roots’, die in het cursusprogramma van Schwarzkopf Professional zal worden aangeboden. Verder kan hij geboekt worden door kapsalons voor in-salon trainingen.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL