top news

Producten

Scheren is een kunst

woensdag, 06 januari 2016 09:20

Het nieuwe merk Barburys by Sibel biedt musthave producten voor baardverzorging; van scheermesjes tot baardconditioner.

In de salon draait het niet meer alleen om haren knippen, maar ook scheren, baarden trimmen en snorren stylen horen er bij. Barburys by Sibel steunt professionals in hun passie voor het vak met een uitgebreid assortiment speciaal voor grooming.

Scheren is een kunst. Het vereist vakmanschap en kwaliteitsproducten. Zo is een goede scheerkwast een must om een rijke en stevige scheermousse te krijgen. Drie elementen bepalen de kwaliteit en de prijs van een scheerkwast: het soort borstelhaar, het aantal haartjes op de kwast en het handvat.

Bij Barburys heb je de keuze uit dassenhaar, varkenshaar of synthetisch haar. Alle scheerkwasten van Barburys hebben een diameter van minstens 21 mm, voor een optimaal scheercomfort. Afhankelijk van je budget, kun je bij Barburys handvaten van acryl, hout, hoorn of plastic krijgen. Barburys by Sibel biedt ook verschillende scheermessen: open scheermessen voor een traditionele scheerbeurt, vlinderscheermessen voor een klassieke, veilige manier van scheren en scheermessen met wegwerpmesjes.

Ook heeft Barburys een breed gamma scheerproducten op de markt gebracht. Barburys Scheerzeep bestaat uit een unieke formule op basis van aluinsteen en karitéboter. Dit voorkomt een branderige huid na het scheren. Voor mannen met een gevoelige huid ontwikkelde Barburys een Scheercrème. Tot slot is de Transparante Scheergel zeer geschikt voor de afwerking of de contouren van de baard, omdat je de huid tijdens het scheren kunt zien. 

De Barburys-serie bevat eveneens een exclusieve lijn cosmeticaproducten voor baarden en snorren, zoals Baardshampoo en Baardconditioner met argan- en jojobaolie voor extra hydratatie en zachtheid. Met een speciale wax houd je de baard en/of snor perfect in model. De hele Barburys-lijn kenmerkt zich door de verkwikkende frisheid van munt en citroen en een aromatische kaneeltoets: eigentijds klassiek. Diverse accessoires zoals een scheerkwasthouder, scheerkom en slijpstok maken het gamma compleet.

www.barburys.com

  • Barburys by Sibel



  •  

Related items

  • Crew men 06 januari 2016

    Herencoupes en baarden door VT Academy. Sportief, zakelijk, casual of baardtijd - vier opties die nonchalant gedragen kunnen worden met een t-shirt of zakelijk met een pak - en alles daar tussenin!

  • The Real Barber's Finish 06 januari 2016

    Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. De kappers van Gents ontwikkelden op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineert. Sinds december 2015 is Solo Industries de officiële Nederlandse distributeur van Gents.

  • From London with love 06 januari 2016

    Anno 2016 is verzorgd, lekker ruikend haar een must voor elke man die goed voor de dag wil komen. Het trendy Britse merk Lock Stock & Barrel speelt hierop in met een lijn haarproducten speciaal ontwikkeld voor mannen.

  • Tailormade grooming voor echte mannen 06 januari 2016

    Ontwikkeld voor de unieke behoeften van het haar van mannen. Ambachtelijk gemaakte haarverzorging en stylingproducten. Dat is Tailor’s, tailormade grooming voor echte mannen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL