top news

Producten

From London with love

donderdag, 21 april 2016 09:43

Anno 2016 is verzorgd, lekker ruikend haar een must voor elke man die goed voor de dag wil komen. Het trendy Britse merk Lock Stock & Barrel speelt hierop in met een lijn haarproducten speciaal ontwikkeld voor mannen.

Al in 2005 bedacht een stel hippe Londenaars dat het tijd werd om haarverzorging voor mannen naar een hoger niveau te tillen. Ze gingen op zoek naar de beste ingrediënten, zoals bijenwas, vulkanische klei, zeemineralen en puimsteen, bedachten coole namen en een stijlvolle verpakking en Lock Stock & Barrel Grooming was een feit.

De compacte lijn verzorgende haarproducten speciaal voor mannen bestaat uit een Recharge Moisture Shampoo en een Reconstruct Protein Shampoo. De Argan Blend Shave Oil is de perfecte manier om je snel droog te scheren en met de Volumatte Volumising Powder voeg je direct volume toe aan het haar.

85 Karats Original Clay is een hair shaper, die textuur, volume en volledige controle over je coupe geeft. Een echte allround klei met een extreem lange hold. De moderne Ruck Matte Putty geeft stevige hold én flexibiliteit met een matte finish. Perfect voor kortere coupes, om een messy look te creëren.

De lichte stylingcrème Pucka Grooming Creme geeft volume, beweging en een natuurlijke finish aan langere coupes. Wil je een no-nonsense rechttoe-rechtaan look met langdurige glans en medium hold? Dan is de Classic Original Wax een must! Disorder Matte Clay creërt orde in de chaos. Voor een stoere, matte finish met een stevige hold.

Tot slot is er nog een moderne interpretatie van de ouderwetse haarlotion, Preptonic Thickening Tonic, en een Flat Matte Fixing Lotion. Natuurlijk mag ook de 'gewone' gel niet ontbreken. Deze is er in de vorm van Grooming Gel Ultra Hold Gel.

De producten van Lock Stock & Barrel worden gedistribueerd door Pure Haircare Concepts en zijn exclusief te koop bij de betere Nederlandse barbiersalons.

 
  • 85 Karats Original Clay



  • Argan Blend Shave Oil



  • Recharge Moisture Shampoo



  • Iconische Britse haarverzorging voor mannen



  •  

Related items

  • Style with pride 21 april 2016

    Verzorgd, lekker ruikend haar is een must voor elke man die goed voor de dag wil komen. Lock Stock & Barrel speelt hierop in met een lijn haarproducten speciaal ontwikkeld voor mannen. Met de beste ingrediënten, coole namen, een stijlvolle verpakking en een sexy geur.

  • The Real Barber's Finish 21 april 2016

    Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. De kappers van Gents ontwikkelden op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineert. Sinds december 2015 is Solo Industries de officiële Nederlandse distributeur van Gents.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL