top news

Looks

Top News

Het covermodel dat de editie april-juni 2021 van Estetica NL siert is een stijlvolle look uit de LightDimensions collectie van Goldwell. De ijsblonde kleur van Icy Aurora is een absolute blikvanger!

Blondes of the world

10 februari 2021

Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

Goldwell kondigt zijn Color of the Year 2021 aan: Lilac Aura. De kleurtrend is geïnspireerd door de charmante retrokleuren van de jaren 70.

Cool is back

10 november 2020

Weg met een ongewenste rode, oranje of gele gloed! Zeg hallo tegen de koelste service van L’Oréal Professionnel: Back To Cool. Bij Back To Cool draait het om op maat gemaakte koele kleuren.

2020 by Carmelo Garufi

06 oktober 2020

In de collectie 2020 van Carmelo Garufi zit een knipoog naar de jaren 80. De ‘matjes’ van toen in het jasje van nu.

Vanaf de herfst zullen salonklanten in de ban zijn van de schitterende kleuren met onverwachte helderheid die hen te wachten staan in alle Goldwell-salons. Reflecties van briljant licht in een vol spectrum van levendige kleuren.

Manolo’s smile

06 augustus 2020

Download de originele schetsen van de beroemde schoenen van de Spaanse ontwerper Manolo Blahnik en customize je favoriete model! Met het Smile initiatief hoopt Manolo Blahnik positiviteit en het broodnodige plezier te verspreiden tijdens de coronacrisis.

Pagina 1 van 9
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL