top news

Events/Nieuws

Top News

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert tot en met 21 maart 2020 'A tribute to Terry O’Neill'. De expositie is een eerbetoon aan de Britse celebrity fotograaf. De galerie toont een selectie iconische zwart-wit portretten van filmsterren en artiesten uit met name de Swinging Sixties en Roaring Seventies.

Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

Je kunt nu kaarten kopen voor de tweede editie van de International Hairdressing Awards, die op 16 februari 2020 in Madrid zal plaatsvinden. Haarmode op zijn best!

Begin november werden in Nieuwegein de Nationale TrendVision '19 Awards uitgereikt en showden de educatieteams van Wella Professionals, Sebastian Professional, ghd en SEB MAN de trends voor 2020.

Na 37 jaar zijn de creativiteit en toewijding van iedereen die betrokken is bij de Alternative Hair Show nog steeds buitengewoon als altijd. Tot nu toe is er al meer dan £12,5 miljoen opgehaald voor stichting Fighting Leukemia.

De finalisten van de tweede editie van de International Hairdressing Awards zijn bekendgemaakt tijdens een wereldwijde live-uitzending via de website en sociale netwerken.

Goldwell & KMS gasten van over de hele wereld kwamen eind september samen in de Oostenrijkse hoofdstad voor de 17e editie van het Global Zoom Event.

Pagina 1 van 23
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL