top news

Events/Nieuws

Top News

The Hair Project

12 januari 2017

The Hair Project, hét trendy event voor de professionele kapper in de Benelux, vindt op 12 en 13 maart voor de tweede keer plaats in Kortrijk Xpo.

The Gathering 2.0

05 januari 2017

Er waren maar liefst 130 klanten aanwezig tijdens The Gathering 2.0 van Davines om gezamenlijk het jaar 2016 af te sluiten en inspiratie op te doen voor 2017. Het event was dit jaar verrijkt met een indrukwekkende show van Huub Eysink en twee gastsprekers op het gebied van duurzame mode.

Mis het niet! American Crew All-Star Challenge, 's werelds meest toonaangevende mannen grooming wedstrijd, begint weer. Heb jij het in je om de volgende American Crew All-Star Global Champion te worden?

Backstage report

09 augustus 2016

Tijdens Paris Fashion Week eind juni werd de Balmain Men’s SS17 Collection gepresenteerd. Een backstage report.

Hier een preview van wat MCB by Beauté Sélection 2016 voor je in petto heeft. Het event wordt op 11 en 12 september gehouden in Porte de Versailles in Parijs.

De Westergasfabriek vormde een prachtig decor voor de One to One show van KEVIN.MURPHY. Het event trok meer dan 1000 kappers, stylisten en educators uit meer dan 30 verschillende landen naar Amsterdam.

Fudge Professional heeft de winnaar van de eerste Paintbox Mixology Master Competition bekendgemaakt. Coloristen van Fudge-salons uit de hele wereld werden aangemoedigd om hun creatieve grenzen te verleggen met de opnieuw gelanceerde Paintbox semi-permanente kleurenrange.

Pagina 1 van 15
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL