top news

Events/Nieuws

Top News

Begin november werden in Nieuwegein de Nationale TrendVision '19 Awards uitgereikt en showden de educatieteams van Wella Professionals, Sebastian Professional, ghd en SEB MAN de trends voor 2020.

Na 37 jaar zijn de creativiteit en toewijding van iedereen die betrokken is bij de Alternative Hair Show nog steeds buitengewoon als altijd. Tot nu toe is er al meer dan £12,5 miljoen opgehaald voor stichting Fighting Leukemia.

De finalisten van de tweede editie van de International Hairdressing Awards zijn bekendgemaakt tijdens een wereldwijde live-uitzending via de website en sociale netwerken.

Goldwell & KMS gasten van over de hele wereld kwamen eind september samen in de Oostenrijkse hoofdstad voor de 17e editie van het Global Zoom Event.

Met trots kondigt Coty Professional Beauty de vernieuwde samenwerking aan tussen Wella Professionals en Bianca van Zwieten. Bianca zal werkzaam zijn als Creative Artist Wella Nederland.

Het make-upatelier Lord & Berry uit Milaan introduceerde make-up als modeaccessoire en werkt sinds 1997 backstage nauw samen met de Fashion Weeks in Milaan en Londen. De make-up van Lord & Berry is vanaf nu verkrijgbaar bij Dermatuer.

Het Estetica Network groeit met de komst van ESTETICA NORDIC - de 22e internationale editie van Estetica Magazine.

Pagina 1 van 23
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL