top news

Events/Nieuws

Top News

Elite Experience

01 augustus 2018

The Harbour Club in Amsterdam was de locatie voor de eerste Elite Experience by TRINITY. Tijdens deze avond werd tevens het 10-jarig bestaan van TRINITY haircare gevierd.

De kleurtrend voor deze zomer heet nontouring. Nontouring maakt gebruik van de beste elementen uit de contouring, maar dan op een zachtere manier.

American Crew kent de herenverzorging beter dan wie ook ter wereld en heeft nu Vitaly Pimenov (Rusland) benoemd tot de Global Winner van de 2017-2018 All-Star Challenge!

Roots of beauty

14 mei 2018

Meer dan 2000 gasten uit ruim 30 landen kwamen samen in de mooie oude Werkspoorkathedraal in Utrecht om het kappersvak en Keunes honderdjarige erfgoed te vieren. Het spektakel had Roots of Beauty als thema en nam de gasten mee op een inspirerende reis.

De zestien internationale finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2017-2018 zijn bekend! Estetica brengt je hun looks, zodat jij uit de eerste hand kunt zien welk niveau er nodig is om bij de beste herenkappers ter wereld te horen.

Reinventing hair

07 mei 2018

De nieuwe Essential Looks collectie is gepresenteerd, en hoe! Dit jaar werd er flink uitgepakt met een indrukwekkende show. Maar liefst 1500 gasten uit heel Europa waren naar Studio21 in Hilversum gekomen om de REinventing hair collection te bewonderen.

Wella Professionals heeft de wedstrijdformule voor de International TrendVision Award (ITVA) vernieuwd om nieuwe creatieve hoogtes te behalen en het bereik te vergroten.

Pagina 1 van 19
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL