top news

Events/Nieuws

Top News

De 9e editie van FASHIONCLASH Festival 2017 in Maastricht stond volledig in het teken van het thema ‘Fashion Makes Sense’. KEVIN.MURPHY verzorgde het haar voor alle shows.

De 9e editie van de Style Masters Show van Revlon Professional én de prestigieuze internationale Style Master competitie werden dit jaar gehouden in Brussel.

Nadat de tweede editie afsloot met een recordaantal van 114 projecten uit 22 landen is het nu tijd voor de derde editie van de Davines en [ comfort zone ] campagne gewijd aan schoonheid: I Sustain Beauty.

Fudge Professional organiseerde eind mei het jaarlijkse Planet F event in het interculturele Podium Mozaïek in Amsterdam.

Een icoon uit de kappersbranche keert terug naar Sebastian! Robert Lobetta is benoemd tot Creative Visionary van Sebastian Professional, een merk van Coty Professional Beauty.

Dit jaar vond de Style Masters Show van Revlon Professional plaats in Brussel. 4000 gasten uit 50 landen van over de hele wereld. Negen internationale finalisten. Eén Global Winner!

American Crew heeft Adam Mir (UK) uitgeroepen tot Global Winner van de All-Star Challenge 2016-2017! Hij mag zich een jaar lang de beste hairstylist voor heren ter wereld noemen.

Pagina 1 van 16
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL