top news

Events/Nieuws

Top News

Davines heeft net buiten Parma de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor geopend. Dit centrum van duurzame schoonheid is de meest tastbare belichaming van de kernwaarden van het merk: schoonheid, duurzaamheid en welzijn.

Winnaars ITVA 2018

26 november 2018

De Nederlandse Amber Saft en Yuliya Almetova Da Luz hebben samen met hun internationale team van finalisten twee awards gewonnen tijdens de Wella Professionals International TrendVision Awards 2018 in Lissabon.

Guy Tang goes Holland

05 november 2018

Tijdens een uitverkocht event in de Kromhouthal lanceerde haarguru Guy Tang zijn kleurlijn #mydentity officieel in de Benelux.

Hester Wernert-Rijn van Mogeen in Amsterdam is overgestapt naar de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional.

Sebastian Professional kondigt de samenwerking aan tussen SEB MAN en Joost Mulleman. Hij zal het komende jaar SEB MAN vertegenwoordigen als ambassador.

Bijna 3000 stylisten wereldwijd kwamen afgelopen weekend bijeen in Toronto, voor het jaarlijkse Global Zoom Event van Goldwell en KMS. Het werd uiteindelijk een Nederlands feestje!

Op maandag 10 september werden op het Museumplein de TrendVision ’18 Awards uitgereikt. Negentien getalenteerde en creatieve hairstylisten maakten kans op de Bronze, Silver en Gold Award in de categorieën ColorVision en CreativeVision.

Pagina 1 van 20
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL