top news

Events/Nieuws

Top News

Dit jaar vond de Style Masters Show van Revlon Professional plaats in Brussel. 4000 gasten uit 50 landen van over de hele wereld. Negen internationale finalisten. Eén Global Winner!

American Crew heeft Adam Mir (UK) uitgeroepen tot Global Winner van de All-Star Challenge 2016-2017! Hij mag zich een jaar lang de beste hairstylist voor heren ter wereld noemen.

Brussel is door Revlon Professional gekozen als locatie om één van de meest prestigieuze evenementen in de internationale kappersbranche te vieren: de Style Masters Show. Het event wordt op 8 mei gehouden in het hart van Europa.

Duurzame Dayspa

26 april 2017

Dayspa Amsterdam is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spa’s van Nederland. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Algemeen directeur Marjolein de Swart: “Dayspa wordt gerund vanuit een duurzaam verantwoorde visie. De merken die we voeren, zoals Oway, passen daarbij.”

Grooming voor goud

03 april 2017

De inzendingen voor de American Crew All-Star Challenge 2017 kwamen uit alle hoeken van de wereld. Het was dan ook een zware taak voor de jury om daaruit vijftien finalisten te selecteren. Maar het is gelukt!

The Hair Project vond op 12 en 13 maart plaats in Kortrijk Xpo. Ruim 13.100 kappers hebben het event bezocht (een lichte stijging van 2% t.o.v. 2015).

La Maison op de Rozengracht 215 in Amsterdam bestaat 5 jaar. Deze exclusieve salon is méér dan alleen even naar de kapper gaan. De passie en droom van eigenaresse Brigitte van den Dungen-Schreurs was om een salon te openen die opereert op hoog niveau. Dat is gelukt met La Maison Amsterdam; het…

Pagina 1 van 16
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL