:


Watch the videos!

top news

Break the rules

14 juni 2019

Headpaint van Fudge Professional is in een nieuw jasje gestoken en biedt maximale dekking, intense levendigheid en langdurige resultaten voor blondines, brunettes én roodharigen. Het assortiment is net zo kleurrijk als de huidige trendy modekleuren!

KMS introduceert de nieuwe collectie voor 2019, geïnspireerd door de smeltkroes van culturen over de hele wereld - van hun diversiteit tot hun creatieve expressie.

Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

Sweet Suburbia

23 mei 2019

Sweet Suburbia, de trendcollectie lente/zomer 2019 van TRINITY haircare, combineert het beste van twee werelden. Voor onafhankelijke powervrouwen, die weten wat ze willen!

Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

Haarkleurconcept The Color lanceert de SS19 campagne Upclose & Personal. In 2019 ligt de focus van The Color op creativiteit en persoonlijkheid met in de hoofdrol hun eigen Color Specialisten. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL