:


Watch the videos!

top news

Glamour with a soft edge, daar staat de Glamourage collectie van Haarvisie voor. Een draagbare collectie voor vrouwen, maar altijd met een duidelijke touch of glamour. Want iedere vrouw verdient het om te stralen.

Na jaren waarin de haarmode gedomineerd werd door steil haar willen vrouwen nu hun natuurlijke krullen omarmen. Sebastian Professional biedt deze vrouwen een oplossing met Twisted. Een nieuwe productlijn, ontwikkeld met behulp van de geheimen uit de oceaan.

Nook heeft sinds kort een nieuwe kleurlijn toegevoegd aan het assortiment: The Origin Color. Een permanent kleursysteem met eco-gecertificeerde ingrediënten.

Nadat de tweede editie afsloot met een recordaantal van 114 projecten uit 22 landen is het nu tijd voor de derde editie van de Davines en [ comfort zone ] campagne gewijd aan schoonheid: I Sustain Beauty.

The Color College

29 juni 2017

Kleuren van het haar vraagt al jaren meer aandacht dan knippen. Daarom opende in september 2016 The Color College - het eerste haarkleurinstituut van Nederland - haar deuren aan de Bilderdijkstraat 207-209 in Amsterdam.

Floor Mulder, Creative Director van The Color, geeft tien gouden tips voor een schitterende haarkleur; van een masker met proteïne en moisture tot druppels pastel in je kleurmix.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL