:


Watch the videos!

top news

De recent geopende Kao Academy in modestad Antwerpen is een nieuw wereldwijd trefpunt voor stylisten van Goldwell en KMS. De ruim 200 m2 waarover de nieuwe Academy Antwerp beschikt is multifunctioneel en kan naar behoefte worden aangepast.

De A/W 2017-18 collectie Shades van Laurent Decreton verbindt nieuwe kleur- en kniptechnieken met de klassieke mysterieuze, bijna raadselachtige look & feel van de Vlaamse School. Shades omvat het monumentale realisme dat zo karakteristiek is voor deze stijl.

De vrouw, een onuitputtelijke bron van inspiratie, wordt nogmaals door François Mazeau vereerd in zijn nieuwe collectie Exclusive Feminity.

6 supersnelle looks

01 september 2017

Met de juiste updo kun je je eigen stijl echt benadrukken. Cosmo Hairstyling komt met 6 looks die in slechts 15 minuten gecreëerd kunnen worden.

Romeo & Juliet by kpO

25 augustus 2017

Met zijn nieuwste collectie, Romeo & Juliet, visualiseert Klaus Peter Ochs koelheid en passie, liefde en provocatie. Retro-futuristische looks geïnspireerd door het kunstgenre steampunk.

Blond, blonder, blondst

15 augustus 2017

De Clean Blonde Violet Tri-Blo van Fudge Professional is een blow dry spray met krachtig werkende violette micropigmenten, die gele en warme tinten neutraliseren voor een koele, frisse blonde look.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL