:


Watch the videos!

top news

The Hair Project

12 januari 2017

The Hair Project, hét trendy event voor de professionele kapper in de Benelux, vindt op 12 en 13 maart voor de tweede keer plaats in Kortrijk Xpo.

The Gathering 2.0

05 januari 2017

Er waren maar liefst 130 klanten aanwezig tijdens The Gathering 2.0 van Davines om gezamenlijk het jaar 2016 af te sluiten en inspiratie op te doen voor 2017. Het event was dit jaar verrijkt met een indrukwekkende show van Huub Eysink en twee gastsprekers op het gebied van duurzame mode.

Weg met frizz

03 januari 2017

Frizz is een van de meest voorkomende haarproblemen. Een smooth finish of een pluisvrije look begint bij de basis: een goede shampoo en conditioner. KEVIN.MURPHY introduceert SMOOTH.AGAIN.WASH & RINSE. 

De feestdagen staan alweer voor de deur. Naast de perfecte outfit mag een oogverblindend kapsel uiteraard niet ontbreken. Salon B creëerde daarom vier hairdo's, die allemaal in een paar gemakkelijke stappen te creëren zijn. Shinen gegarandeerd!

Lipgloss voor je haar

13 december 2016

ZenzTherapy lanceert een nieuwe lijn: Color Treatment. Deze kleurconditioners zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en worden ook wel lipgloss voor het haar genoemd. Want net als bij lipgloss biedt de Color Treatment kleur, glans en een stralende look. 

Speciaal voor de feestdagen lanceert ghd de nieuwe limited edition copper luxe collection. Be as bad as you like, but be good to your hair.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL