:


Watch the videos!

top news

Krysia Eddery heeft een passie voor verschillende religies en culturen en heeft het haar gebruikt om de geschiedenis in verschillende culturen te benadrukken en de schoonheid van diversiteit te laten zien.

De collectie Parisian Couture van Desmond Murray verkent de vormen, texturen en ontwerpen van haute couture met haar, dat de diverse looks en stijlen van toonaangevende modehuizen weerspiegelt.

De Alternative Hair Show is hét liefdadigheidsevenement van de kappersbranche en zorgt elk jaar met korte liveshows van vijf minuten voor een sensatie. Tegelijkertijd wordt er geld ingezameld voor Fighting Leukaemia.

In donkere dagen is er behoefte aan zachte materialen en fijne aanrakingen. De collectie Treasure in the Dark van Francis Schroembges combineert jaren 80 invloeden met een vleugje pastel, grove texturen en uitbundige kleuren. De botsing van kleuren definieert de tegenstellingen in sferen en gevoelens.

Deze vrolijke collectie is gebaseerd op een Amerikaans schooljaarboek uit de jaren 70. Elke foto heeft zijn eigen identiteit; net als de studenten in een jaarboek. De collectie A Year of Colour van Hooker & Young gaat over plezier maken, een gevoel van vreugde creëren en vooral individualiteit vieren.

De Oekraïense Viktoriia Vradii maakte voor haar nieuwste collectie Expression gebruik van unieke vormen met gewaagde ribbels, plooien en randen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL