top news

Collecties

Top News

De award-winning salon Ibiza Hair uit Melbourne presenteert z'n nieuwste collectie: Famiglia. Een eerbetoon aan familie en herinneringen uit hun kindertijd.

In de lente/zomercollectie van Davines - Star Icon - staan iconische diva’s in de spotlights. Moderne coupes met tijdloze charme.

Silhouets van Petra van den Burg toont vakmanschap, passie en creativiteit. De collectie bestaat uit zomerse coupes die variëren van een dierlijke tijgerprint tot pasteltinten en avant-garde.

Heroes

23 maart 2017

David Bowie, en dan vooral één van zijn meest intrigerende nummers Heroes, vormt de inspiratiebron voor de SS17 collectie Heroes van Hans Beers.

Borderlands

16 maart 2017

De collectie Borderlands is geïnspireerd door de vele vermengingen van (sub)culturen in de stad Berlijn. De metropool die al sinds de jaren 70 een sterke aantrekkingskracht heeft op creatieve globetrotters.

Playful Textures

06 maart 2017

De collectie Playful Textures van Mark van Westerop is geïnspireerd door de beeldhouw- en schilderkunst. Mark van Westerop ziet het haar als materiaal en heeft het getransformeerd naar een grote diversiteit in structuren en texturen. Uitgaande van de flexibiliteit en oneindige veerkracht van het haar geeft dit ruimte voor nieuwe vormen met…

De Contouring Collection van Wella Professionals brengt contouring verder dan het definiëren van de gezichtsvorm, door kleurkeuze en kleurplaatsing in combinatie met een gepast kapsel en de juiste textuur om uiterst persoonlijke optische illusies in het haar te creëren.

Pagina 1 van 11
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL