top news

Collecties

Top News

Krysia Eddery heeft een passie voor verschillende religies en culturen en heeft het haar gebruikt om de geschiedenis in verschillende culturen te benadrukken en de schoonheid van diversiteit te laten zien.

De collectie Parisian Couture van Desmond Murray verkent de vormen, texturen en ontwerpen van haute couture met haar, dat de diverse looks en stijlen van toonaangevende modehuizen weerspiegelt.

In donkere dagen is er behoefte aan zachte materialen en fijne aanrakingen. De collectie Treasure in the Dark van Francis Schroembges combineert jaren 80 invloeden met een vleugje pastel, grove texturen en uitbundige kleuren. De botsing van kleuren definieert de tegenstellingen in sferen en gevoelens.

Deze vrolijke collectie is gebaseerd op een Amerikaans schooljaarboek uit de jaren 70. Elke foto heeft zijn eigen identiteit; net als de studenten in een jaarboek. De collectie A Year of Colour van Hooker & Young gaat over plezier maken, een gevoel van vreugde creëren en vooral individualiteit vieren.

De Oekraïense Viktoriia Vradii maakte voor haar nieuwste collectie Expression gebruik van unieke vormen met gewaagde ribbels, plooien en randen.

De Pop collectie van Chrystofer Benson is een eerbetoon aan de popcultuur van de jaren 60. Gedurfde, felle kleuren en geometrische vormen wekken - samen met sterk contrasterende kleuren en de styling van de modellen - de levendigheid en opwinding van het popart tijdperk opnieuw op.

20th Century Boy

06 mei 2020

De 20th Century Boy collectie is een samenwerking tussen Palmer en Stafford. De inspiratie kwam van één simpele gedachte: wanneer begonnen jonge mannen hun haar te gebruiken als een statement voor individualiteit? Een signatuur, een daad van rebellie of gewoon om te zeggen "dit is wie ik ben".

Pagina 1 van 28
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL