top news

Collecties

Top News

Glam Grunge

24 februari 2017

Team Twins viert haar 25-jarig jubileum met de Glam Grunge Collection 2017. De collectie is geïnspireerd door de jaren 90 en combineert sporty looks met een grungy edge en een touch of glam.

JADE SS17 Collection

09 februari 2017

De JADE collectie nodigt je uit voor een inspiratievolle reis die vervaardigd is uit pure ingrediënten, zoals elegantie en luchtigheid, en die tevens compleet aangekleed is in verfijnd wit.

Muse by Angelo Seminara

03 februari 2017

Futuristisch, statisch, verfijnd en vrouwelijk: de collectie Muse van British Hairdresser of the Year Angelo Seminara prikkelt de nieuwsgierigheid.

IN·FLUX Collection

26 januari 2017

Goldwell’s Hair Fashion Collection ’17 staat volledig in het teken van schoonheid in beweging (in flux). Energie komt samen, vormen versmelten en kleuren lopen in elkaar over.

Sprookjesachtige looks

06 december 2016

De collectie FAIR-TASTIC van Huub Eysink staat voor verbeelding, vernieuwing en ontwikkeling. Het sprookje met een liefdevolle boodschap...

De Balmain Hair Couture Fall/Winter 2016 Trend Collection focust op de kernvaardigheden en -producten voor het creëren van catwalk en editorial looks.

Pure schoonheid

10 oktober 2016

Eenvoud in combinatie met vrouwelijke schoonheid, dat is de AW16/17 collectie van Laurent Decreton. Centraal staan geavanceerde draagbare looks en gezond, glanzend haar met natuurlijke kleuren.

Pagina 1 van 10
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL