top news

Collecties

Top News

De beelden uit de Discarded collectie van Kerrie DiMattia stralen nostalgie uit. De focus ligt op klassiek mooi haar, dat ongecompliceerd, simplistisch en authentiek is.

Het verhaal van Sleeping Water, de nieuwe collectie van KEVIN.MURPHY, begint in Tasmanië. Dit wilde en uitgestrekte landschap vormt een indrukwekkende achtergrond voor deze betoverende campagne. 

Vinyl by Eric Maurice

06 november 2020

Vinyl is de nieuwe haarmodecollectie van de Franse kapper Eric Maurice. Centraal staan extreem diepe kleuren en XXL-volumes en lengtes. De temperamentvolle vrouwen, krachtig en dominant, zullen je ontwapenen met hun DNA: 25% uitdagend, 25% sexy, 25% stoer, 25% vrouw en 100% vinyl.

Glance is de eerste collectie van Angelo Seminara als Global Ambassador voor Goldwell. De collectie straalt een oneindige vitaliteit en grenzeloze creatieve passie uit.

Soignée by Paula Hibbard

24 september 2020

De levendige Soignée collectie van Paula Hibbard werd geboren uit een gepassioneerd verlangen om de jaren 80 terug te brengen, maar wel met een duidelijk avant-garde randje.

De herfst/wintercollectie Insolente van Nadia Bouchikhi houdt van verschillende genres en wil geen brave meid zijn. Achter de ene stijl verbergt zich een andere.

De collectie Rêvolution van Emmanuel Esteban bestaat uit avant-garde kapsels, gecreëerd met meerdere innovatieve technieken en geavanceerde texturen.

Pagina 1 van 30
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL