top news

Collecties

Top News

De algemene sfeer van de collectie Corrosion van het Royals Hair Artistic Team uit Australië is ongerepte schoonheid, imperfectie, rauwheid, beweging en textuur. Kleuren en texturen gevormd door de corrosie van verschillende metalen vormden de inspiratie voor deze collectie. 

De collectie New Bloom SS17 is een speeltuin voor het Björn Axén Artistic Team. Met kinderlijk enthousiasme integreren ze oude ambachtelijke tradities en details in het haar. Ze twisten en vormen delicate rozetten en creëren zo verrassend onconventionele elegantie.

Fudge Professional lanceert de Ash Infusions collectie in samenwerking met X-presion. Met het nieuwe Headpaint Ash Infusions kleurenpalet hebben ze verbluffende 3D-effecten gecreëerd!

Underpass, de SS17 Academy Collection van Sassoon Academy, is beïnvloed door het brutalisme, een stroming binnen de architectuur. Kenmerkend voor deze stijl zijn blokachtige, geometrische en herhalende vormen.

Voor de Essential Looks 1-2017 heeft Schwarzkopf Professional de trends van de catwalks vertaald naar draagbare salonlooks. De Essential Looks Modern Ikon Collectie bestaat uit drie verschillende trends: Opulent, Beat Icon en Colorama.

De award-winning salon Ibiza Hair uit Melbourne presenteert z'n nieuwste collectie: Famiglia. Een eerbetoon aan familie en herinneringen uit hun kindertijd.

In de lente/zomercollectie van Davines - Star Icon - staan iconische diva’s in de spotlights. Moderne coupes met tijdloze charme.

Pagina 1 van 12
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL