top news

Collecties

Top News

Heroes

23 maart 2017

David Bowie, en dan vooral één van zijn meest intrigerende nummers Heroes, vormt de inspiratiebron voor de SS17 collectie Heroes van Hans Beers.

Borderlands

16 maart 2017

De collectie Borderlands is geïnspireerd door de vele vermengingen van (sub)culturen in de stad Berlijn. De metropool die al sinds de jaren 70 een sterke aantrekkingskracht heeft op creatieve globetrotters.

Playful Textures

06 maart 2017

De collectie Playful Textures van Mark van Westerop is geïnspireerd door de beeldhouw- en schilderkunst. Mark van Westerop ziet het haar als materiaal en heeft het getransformeerd naar een grote diversiteit in structuren en texturen. Uitgaande van de flexibiliteit en oneindige veerkracht van het haar geeft dit ruimte voor nieuwe vormen met…

De Contouring Collection van Wella Professionals brengt contouring verder dan het definiëren van de gezichtsvorm, door kleurkeuze en kleurplaatsing in combinatie met een gepast kapsel en de juiste textuur om uiterst persoonlijke optische illusies in het haar te creëren.

Glam Grunge

24 februari 2017

Team Twins viert haar 25-jarig jubileum met de Glam Grunge Collection 2017. De collectie is geïnspireerd door de jaren 90 en combineert sporty looks met een grungy edge en een touch of glam.

JADE SS17 Collection

09 februari 2017

De JADE collectie nodigt je uit voor een inspiratievolle reis die vervaardigd is uit pure ingrediënten, zoals elegantie en luchtigheid, en die tevens compleet aangekleed is in verfijnd wit.

Muse by Angelo Seminara

03 februari 2017

Futuristisch, statisch, verfijnd en vrouwelijk: de collectie Muse van British Hairdresser of the Year Angelo Seminara prikkelt de nieuwsgierigheid.

Pagina 1 van 10
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL