top news

Collecties

Top News

Om een collectie te creëren, heb je verschillende modellen nodig en een gemeenschappelijk thema. Carmelo Tortosa koos voor zijn Collage collectie voor drie types: halflang haar, een klassiek kapsel en krullend haar. De looks zijn veelzijdig, creatief en mannelijk.

De Intensity collectie van Anna Barroca staat symbool voor kracht en energie. Levendige kleuren worden gecombineerd met vloeiende en golvende texturen.

De Light. Time & Colour collectie van Tom Connell, Davines Hair Art Director, verwijst naar licht en tijd, de belangrijkste basiselementen van de fotografie.

D2 by Isaac Martín

10 februari 2021

Isaac Martín nam als inspiratiebron voor zijn D2 collectie verschillende elementen uit het dagelijks leven en liet coupe en kleur perfect samensmelten. Het resultaat ligt tussen de frisheid van innovatieve avant-garde en commerciële draagbaarheid.

Quintessence van Pierre Ginsburg is een pure collectie, die inspiratie haalt uit de meest originele vormen van schoonheid.

De collectie Earth Shapes van Yolanda Gil is geïnspireerd door de kracht van de natuur. Avant-garde looks met een commercieel tintje gebaseerd op de afro-stijl uit de jaren 60.

De tweede collectie van Paul Stafford's creatieve verkenning Saitai (Japans huwelijk) heet Saitai Life. De collectie laat zien hoe hedendaagse Aziatische en Ierse straatmode een verbonden levensstijl weerspiegelen.

Pagina 1 van 31
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL