top news

Collecties

Top News

Soignée by Paula Hibbard

24 september 2020

De levendige Soignée collectie van Paula Hibbard werd geboren uit een gepassioneerd verlangen om de jaren 80 terug te brengen, maar wel met een duidelijk avant-garde randje.

De herfst/wintercollectie Insolente van Nadia Bouchikhi houdt van verschillende genres en wil geen brave meid zijn. Achter de ene stijl verbergt zich een andere.

De collectie Rêvolution van Emmanuel Esteban bestaat uit avant-garde kapsels, gecreëerd met meerdere innovatieve technieken en geavanceerde texturen.

De collectie Blazed van Chrystofer Benson is geïnspireerd op de heldere en donkere contrasten van sintels en dovende vlammen van vuur. Gloeiende rode en oranje tinten op een donkere basis geven de vlammen weer. De vormen en texturen van het haar helpen de verschillende looks en soorten vuur te definiëren.

De nieuwe Essential Looks najaarscollectie van Schwarzkopf Professional heet VivID en bestaat uit drie trends.

De Block Rockin collectie van Tony Haresign is een eerbetoon aan het lange haar en de rebelse stijl van de rockbands uit de jaren 70 en 80.

De Electric Carnival collectie van David Barron is geïnspireerd door een nacht tijdens carnaval. Strakke en getextureerde kapsels gecombineerd met sterke, levendige kleuren worden versterkt door een fleurige styling en (opzettelijk) bleke make-up.

Pagina 1 van 29
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL