top news

Collecties

Top News

De ISNEW collectie van Hairkrone bestaat uit opvallende looks, intense kleuren en levendige texturen met een knipoog naar de instinctieve diversiteit van Generatie Z. Fris, modern en zeer kleurrijk!

Élise Antoine wil in haar nieuwe collectie United de verschillen tussen de seksen overbruggen. "Mijn creativiteit leidt me naar uniseks lijnen, soepele en levendige texturen." Kleuren worden gemengd en temperen elkaar voor een vrouwelijke en mannelijke look zonder vooroordelen.

UMA by Kumenhair

03 juni 2021

De innovatieve techniek die José García Benítez heeft gebruikt voor zijn collectie UMA verandert haar in een nieuwe geometrische vorm.

Pierre Ginsburg presenteert zijn nieuwste collectie: Freak Out. Geïnspireerd door New York aan het einde van de jaren 70, de tijd dat iedereen elkaar verdrong om Studio 54 binnen te komen.

De Faction collectie bestaat uit een groep individuen die een natuurlijk gevoel voor mode en een gemakkelijke stijl delen. Ze besteden geen uren aan het zoeken naar perfectie of het volgen van trends. Hun zelfvertrouwen en innerlijke gevoel zorgen ervoor dat elke look werkt, elke keer weer.

Op de catwalks van de SS21 shows zagen we de wetlook veelvuldig voorbijkomen. Het creëert een mooi spel van licht en schaduw.

Nieuw. Fris. Stoer. In de mode. Internationaal. Individueel. Uniek. Dynamisch. Kosmopolitisch. TRINITY haircare goes international catwalk met de nieuwe trendcollectie: re:LOAD.

Pagina 1 van 33
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL