top news

Collecties

Top News

KMS introduceert de nieuwe collectie voor 2019, geïnspireerd door de smeltkroes van culturen over de hele wereld - van hun diversiteit tot hun creatieve expressie.

Sweet Suburbia

23 mei 2019

Sweet Suburbia, de trendcollectie lente/zomer 2019 van TRINITY haircare, combineert het beste van twee werelden. Voor onafhankelijke powervrouwen, die weten wat ze willen!

Haarkleurconcept The Color lanceert de SS19 campagne Upclose & Personal. In 2019 ligt de focus van The Color op creativiteit en persoonlijkheid met in de hoofdrol hun eigen Color Specialisten. 

Original Identity

29 april 2019

Laat je eigen identiteit zien met de looks uit de lente/zomercollectie Original Identity van N\O natural original!

Blossom van Laurent Decreton is een haarverhaal met een frisse moderne touch. Bobs, Japanse vlechttechnieken en cool girl hairstyles...

Voor de collectie Berlin werd Detlef Gehlhaar geïnspireerd door Berlijn. De Weimarrepubliek van de jaren 20 bracht een opwindende vrije geest van creativiteit en cultuur voort.

Een nieuwe generatie idealisten staat model voor de collectie Meaning SS19 van Hans Beers. Jonge mensen, die zich onafhankelijk tonen en zelfbewust, creatief en optimistisch zijn.

Pagina 1 van 23
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL