top news

Collecties

Top News

Voor de collectie Berlin werd Detlef Gehlhaar geïnspireerd door Berlijn. De Weimarrepubliek van de jaren 20 bracht een opwindende vrije geest van creativiteit en cultuur voort.

Een nieuwe generatie idealisten staat model voor de collectie Meaning SS19 van Hans Beers. Jonge mensen, die zich onafhankelijk tonen en zelfbewust, creatief en optimistisch zijn.

Je moet een sterke persoonlijkheid hebben om in de huidige maatschappij nog dicht bij jezelf te blijven. Het wordt steeds belangrijker om een statement te maken naar de buitenwereld, bijvoorbeeld door een uitgesproken kapsel met een kleur die voor jou kenmerkend is.

Dark London

21 maart 2019

Met Dark London boort barbershop Jacks of London de scherpere kant van de huidige barbertrends aan. Statement-tattoos en accessoires, trendy fades, patronen en kleuren zorgen dat de looks echt opvallen.

De Reborn 7.0 collectie van Aline Legoupil is geïnspireerd door de jaren 70. Het is een herinterpretatie van de normen van die tijd.

Christophe Gaillet heeft zijn SS19 collectie Darjeeling volledig gewijd aan brunettes die zowel gevoelig als krachtig zijn.

Knippen en stylen. Volumes en texturen. De focus ligt altijd op het haar. Kapsalon Glamour uit Kroatië presenteert met trots haar eerste collectie: Glamour Vision. Een unieke artistieke visie van eigenaresse Milena Maršić en haar team.

Pagina 1 van 22
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL