top news

Producten
Top News

Nieuw haarkleurmerk

06 augustus 2020

Ontdek Elleure, het nieuwe haarkleurmerk. Hairstylist Floor Kleyne creëerde drie stijlvolle looks voor de officiële fotoshoot en Estetica NL heeft de primeur!

Get your pH.D

04 mei 2020

De nieuwe innovatie pH.D van KEVIN.MURPHY biedt nog meer creatieve vrijheid met grenzeloze kleurmogelijkheden. Het unieke product is gecreëerd met de kleurspecialist in het achterhoofd.

Support your salon

30 april 2020

Goed nieuws! Steeds meer merken gaan salons ondersteunen in de verkoop van haarproducten. Ook Balmain Paris Hair Couture gelooft dat het in onzekere en moeilijke tijden als deze van het grootste belang is om de partners van het merk te ondersteunen.

Fudge Professional heeft de stylinglijn volledig opnieuw gelanceerd en gegroepeerd in drie categorieën: Prep, Sculpt en Finish. De range omvat vier totaal nieuwe producten, allemaal voorbestemd om stylinghelden te worden, voor zowel professionals als klanten.

 Genesis van Kérastase biedt een moderne oplossing tegen haaruitval zonder afbreuk te doen aan de sensualiteit en verwennerij van het haarritueel.

Durf te kleuren

30 januari 2020

Nieuw: Chroma ID van Schwarzkopf Professional. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder het haar te beschadigen.

Color meets care

30 januari 2020

Antonio Corral Calero, Moroccanoil Global Ambassador, komt met een primeur: Color Depositing Masks. Ervaar tijdelijke kleur met de voordelen van een conditionerend masker. Let the fun begin!

Pagina 1 van 24
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL