top news

Producten

Style with pride

zondag, 24 juli 2016 12:18

Verzorgd, lekker ruikend haar is een must voor elke man die goed voor de dag wil komen. Lock Stock & Barrel speelt hierop in met een lijn haarproducten speciaal ontwikkeld voor mannen. Met de beste ingrediënten, coole namen, een stijlvolle verpakking en een sexy geur.

Er is toenemende vraag naar lichte styling met een stevige hold. Daarom heeft Lock Stock & Barrel de Volumatte Powder ontwikkeld. De speciaal ontwikkelde mineralen in Volumatte Powder geven een gewichtloze styling met een stevige hold. En - erg belangrijk - het poeder laat geen residu achter.

Lock Stock & Barrel is een compacte lijn met twee verzorgende shampoos en zes stylingproducten, die geschikt zijn voor verschillende haarstylen. Elke holdfactor van de stylingproducten is duidelijk aangegeven (van 1 tot 5), zodat de keuze makkelijk is. En niet onbelangrijk: de producten hebben een heerlijke mannelijke geur.

In Engeland is het trendsettende merk Lock Stock & Barrel al jaren een daverend succes. Door de toenemende groei en aandacht voor de mannenmarkt kwam er ook veel vraag vanuit Nederland naar deze productlijn. De producten van Lock Stock & Barrel worden in Nederland gedistribueerd door Pure Haircare Concepts.

Related items

  • All-Star Challenge Global Winner 2016-2017 24 juli 2016

    American Crew heeft Adam Mir (UK) uitgeroepen tot Global Winner van de All-Star Challenge 2016-2017! Hij mag zich een jaar lang de beste hairstylist voor heren ter wereld noemen.

  • From London with love 24 juli 2016

    Anno 2016 is verzorgd, lekker ruikend haar een must voor elke man die goed voor de dag wil komen. Het trendy Britse merk Lock Stock & Barrel speelt hierop in met een lijn haarproducten speciaal ontwikkeld voor mannen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL