top news

Producten

Tailormade grooming voor echte mannen

vrijdag, 29 januari 2016 13:54

Ontwikkeld voor de unieke behoeften van het haar van mannen. Ambachtelijk gemaakte haarverzorging en stylingproducten. Dat is Tailor’s, tailormade grooming voor echte mannen.

Uniek, persoonlijk, onderscheidend en mannelijk. Deze key words kwamen naar voren toen een groep vrienden in 2015 nadacht over de ontwikkeling van een nieuwe verzorgings- en stylingserie voor echte mannen.

Vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en producten van de hoogste kwaliteit. En dat alles met een onmiskenbare stijl. Tailormade, net als een maatpak, dat is de manier waarop Tailor’s is ontwikkeld. De lijn bestaat uit vijf stylingproducten (Gel, Clay, Wax, Pomade en Cream) en drie haarverzorgingsproducten (Tea Tree Wash, Tonic en Hair & Body Wash).

Speciaal voor Tailor’s is een eenvoudige en tegelijkertijd slimme verkoopdisplay gecreëerd, die wordt geleverd als een krat bier inclusief Tailor’s bier. Het kratje kun je simpel ombouwen tot een display, die je een unieke, individuele mogelijkheid van productpresentatie geeft. Hoe? Bekijk hier de video.

Tailor’s Grooming begrijpt als geen ander dat een goed product met een mooie uitstraling, een hoogwaardige kwaliteit en een hippe en strakke verpakking slechts de basis is van een goed concept. Naast promoties, acties, unieke features zoals de QR-codes op de verpakkingen, de Tailor’s display, zelfs een geheel eigen Tailor’s song en nog veel meer leuke items is het van belang de professionele kapper ook kennis, kunde, vaardigheden en leuke en vernieuwende technieken, tips en ideeën op vaktechnisch gebied mee te geven.

Tailor’s Grooming komt daarom in 2016 met cut-, style-, en shavetrainingen, vijf unieke signature looks, uiteraard voorzien van step-by-step begeleidende informatie en een eerste stap in de richting van een internationaal cursus- en trainingsprogramma, speciaal voor het herenvak. Stay tuned!

www.tailorsgrooming.com

  • Stylingproducten: Gel, Clay, Wax, Pomade en Cream



  • Verzorging: Tea Tree Wash, Hair & Body Wash en Tonic



  •  

Related items

  • The art of Shinrin-yoku 29 januari 2016

    TRINITY haircare presenteert in The art of Shinrin-yoku collectie haarkleuren die helemaal in lijn zijn met de kleuren van de herfst en het kleurenpalet dat de natuur tijdens dit seizoen biedt.

  • Estetica NL oktober-december 2022 29 januari 2016

    Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

  • Recreate Red 29 januari 2016

    De coverlook heet Recreate Red en komt uit de herfst/wintercollectie Rebirth van TRINITY haircare. De lange pony is een blijvertje en de felle koperkleur past perfect bij dit seizoen.

  • Estetica NL oktober-december 2021 29 januari 2016

    Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu we de niet zo zonnige zomer achter ons hebben gelaten en de herfstmaanden ingaan, zijn er verschillende trends te signaleren. Opvallend is de revival van de jaren 80 kapsels met heel veel volume, laagjes en krullen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL