top news

Producten

Revolutie voor kleurliefhebbers

dinsdag, 15 september 2015 15:38

Ontkleuren, oplichten en kleuren zonder compromissen? Dat kan met Fibreplex van Schwarzkopf Professional, een revolutie voor kleurliefhebbers.

Ontkleuren en kleuren kan het haar beschadigen, waardoor het droog en breekbaar wordt. Dankzij het nieuwe Fibreplex systeem van Schwarzkopf Professional is deze schade nu verleden tijd. Het Fibreplex systeem van Schwarzkopf Professional versterkt en voedt het haar en kan aan iedere kleurbehandeling worden toegevoegd. Het beschermt de haarstructuur tijdens het ontkleuren, oplichten en kleuren en vermindert haarbreuk tot 94 procent. Dit alles in slechts drie simpele stappen.

DRIE SIMPELE STAPPEN
Meng eerst de Fibreplex N°1 Bond Booster met een kleuring en developer. De Bond Booster beschermt en versterkt de haarvezels tijdens het kleurproces. Het haar zal direct sterk aanvoelen en er gezond uitzien na het kleuren – met een vermindering in haarbreuk, zelfs in dit vroege stadium. Gebruik na het uitspoelen van de overtollige haarverf de Fibreplex N°2 Bond Sealer. Laat het vijf tot tien minuten inwerken voor een voedende behandeling en spoel het daarna grondig uit. Dit geeft het haar een extra dosis zachtheid en stabiliseert de keratinebruggen, die zijn versterkt in stap 1. De Fibreplex ervaring eindigt niet in de salon. De derde stap in het Fibreplex systeem is een applicatie, die speciaal is ontworpen voor thuisverzorging. De Fibreplex N°3 Bond Maintainer zorgt voor een langdurig kleurresultaat en een veerkrachtige haarstructuur, die beschermt tegen nieuwe schade – voornamelijk door warmte. Gebruik tweemaal per week op vochtig, net gewassen haar. Laat het vijf tot tien minuten inwerken en spoel het grondig uit. Dit zal ervoor zorgen dat het haar er gezond en gevoed uitziet tot je volgende kleurafspraak.

De gemakkelijke integratie van Fibreplex in het kleurproces maakt de toepassing in salons heel eenvoudig. Kleurresultaten zullen niet veranderen door de Fibreplex N°1 Bond Booster en het product heeft geen invloed op de dekking of het verwachte oplichtingsniveau van het haar. Kortom, kleuren zonder compromissen.

Ga voor meer informatie en afbeeldingen naar www.fibreplex.com/viptesternetherlands

  • Fibreplex



  • Fibreplex



  •  

Related items

  • Trend Event 2022 15 september 2015

    Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

  • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 15 september 2015

    Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

  • Blondes of the world 15 september 2015

    Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

  • Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional 15 september 2015

    Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL