top news

Events/Nieuws

Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional

woensdag, 23 december 2020 12:16
V.l.n.r. Marjon Stamsnijder, Arjan Bevers en Laura van de Graaf.

Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Gisteren is een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft. Vanaf 1 januari 2021 is hij Global Digital Education Ambassador en maakt hij deel uit van het global Essential Looks team. Daarmee gaat een grote droom in vervulling.

Arjan Bevers werkte al sinds een aantal jaren met de kleurproducten van Schwarzkopf Professional. Voor het komend jaar staan relaunches en shoots voor onder andere Igora Royal en ChromaID op de planning. Arjan Bevers: “Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!”

Related items

 • Blondes of the world 23 december 2020

  Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

 • Essential Looks 2:2020 VivID Collection 23 december 2020

  De nieuwe Essential Looks najaarscollectie van Schwarzkopf Professional heet VivID en bestaat uit drie trends.

 • Record-breaking #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival 23 december 2020

  Op 5 mei heeft Henkel Beauty Care Professional met al haar merken geschiedenis geschreven met het recordbrekende 24-uurs #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival.

 • Durf te kleuren 23 december 2020

  Nieuw: Chroma ID van Schwarzkopf Professional. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder het haar te beschadigen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL