top news

Producten

Voedende kracht van arganolie

woensdag, 17 december 2014 08:33

Ervaar de voedende kracht van arganolie in de nieuwe Velvet Oil van Kadus Professional. De lichtgewicht formule biedt volop mogelijkheden.

De luxe formule maakt het haar direct levendig zonder het te verzwaren. Velvet Oil dringt snel in het haar en herstelt en herstructureert het, waardoor het er gezond en jeugdig uitziet.

Kadus Professional Velvet Oil zorgt voor een luxe ervaring, die je haar vanaf het allereerste gebruik doet herleven. Het bevat kostbare arganolie. Deze diep voedende olie staat bekend om zijn beschermende en herstellende eigenschappen.

Antioxidant vitamine E voorkomt schade door vrije radicalen, beschermt tegen tekenen van aging met behoud van ongelooflijke zachtheid. Panthenol is het derde essentiële ingrediënt. Het hydrateert en versterkt het haar en maakt het tegelijkertijd makkelijk kambaar.

Wrijf een paar druppels tussen de handpalmen en masseer dit in de lengten en punten. Voor extra zachtheid, als bescherming tegen hitte van de föhn of voor een gladde look.

www.salontotaalconcept.nl

Related items

  • Durf jij de kleurtest aan? 17 december 2014

    Durf jij de uitdaging van Kadus Professional aan? Doe dan nu de gratis kleurtest en ontdek het geheim van hun kleuren.

  • Nieuwe care lijn 17 december 2014

    Gezond haar vormt de basis voor een mooi kapsel. Dankzij de nieuwe care lijn van Kadus Professional is dit nu binnen handbereik.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL