top news

Producten

Nieuwe care lijn

woensdag, 28 oktober 2015 12:21

Gezond haar vormt de basis voor een mooi kapsel. Dankzij de nieuwe care lijn van Kadus Professional is dit nu binnen handbereik.

Het geheim achter de nieuwe care collectie is de Radialux Instant Micro-Ionen Technologie. Deze technologie zorgt voor geweldig uitziend, zijdezacht haar met een ultieme glans. Door de nieuwe, slimme verpakkingssymbolen zie je snel welke producten bij welke haarbehoefte passen.

De care collectie bestaat uit acht verschillende lijnen: Color Radiance (kleurbescherming), Visible Repair (herstel), Deep Moisture (voeding), Impressive Volume (volume), Curl Definer (kruldefinitie), Sleek Smoother (zachtheid), The Scalp Line (verzachting van de hoofdhuid) en Sun Spark (zonbescherming).

Alle ranges bevatten kostbare ingrediënten met een specifieke werking. Zijde en amandel in Visible Repair zorgen bijvoorbeeld voor intense glans en kracht. In Sleek Smoother zitten avocado en tarwekiem, die pluis voorkomen. En passievrucht en sinaasappelschil in Color Radiance zorgen voor een lang houdbare kleur.

Kadus Professional introduceert tevens nieuwe producten. De Color Radiance Conditioner biedt directe bescherming voor gekleurd haar, Visible Repair Leave-In Ends Balm voedt de beschadigde haarpunten intensief en Sleek Smoother Leave-In Conditioning Balm verzorgt droog, pluizig haar. Tot slot verwijdert Stain Remover onmiddellijk en op effectieve wijze kleurvlekken van de haarlijn en is de Vital Booster Shampoo nu ook verkrijgbaar in salonverpakking.

Wist je trouwens dat in-salon care behandelingen het allergrootste rendement opleveren? Ze kosten weinig tijd en bieden een goede mogelijkheid tot de verkoop van een product voor thuisgebruik. De splinternieuwe Insta-Care Services van Kadus Professional geven ultieme verzorging in minder dan twintig minuten en leveren een onmiddellijk zichtbaar resultaat op. Glaze It zorgt voor hoogwaardige glans en een levendige haarkleur, Rescue It herstelt beschadigd haar en Vitalize It - speciaal ontwikkeld voor mannen - stimuleert de hoofdhuid voor extra vitaliteit.

www.salontotaalconcept.nl

  • Herfst/wintercollectie 2015-2016



  •  

Related items

  • Durf jij de kleurtest aan? 28 oktober 2015

    Durf jij de uitdaging van Kadus Professional aan? Doe dan nu de gratis kleurtest en ontdek het geheim van hun kleuren.

  • Voedende kracht van arganolie 28 oktober 2015

    Ervaar de voedende kracht van arganolie in de nieuwe Velvet Oil van Kadus Professional. De lichtgewicht formule biedt volop mogelijkheden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL