top news

Producten

Ontspannende hairspa met bamboe

maandag, 31 oktober 2016 11:05

O’right gebruikt de kracht van bamboe in een speciale lijn voor de behandeling van hoofdhuid- en haarproblemen: Bamboo Hair Treatment.

Met de Bamboo Hair Treatment richt O’right zich op het herstellen en voeden van de hoofdhuid, omdat een goede haarverzorging begint bij een gezonde hoofdhuid. De lijn bestaat uit drie producten: Bamboo Scalp Nourishing Gel, Bamboo Anti-grease Scalp Serum en Bamboo Moisturizing Hair Treatment. De producten worden ingezet tijdens de ontspannende Bamboo Hairspa. Dit is een reinigende en voedende behandeling in vier stappen voor een ontspannen en weldadige ervaring.

De Bamboo Hairspa behandeling begint met een scalpreiniging met het Bamboo Anti-grease Scalp Serum. Dit serum bestaat uit een mix van bamboe-, kamille- en wilgenextracten. De hoofdhuid wordt zo ontdaan van overtollig talg en opgehoopte dode huidcellen. Daarna volgt de wasmassage (Formosa Hairwashing) op basis van eeuwenoude Chinese acupressuurtechnieken. De derde stap is de kalmeringsfase, waarbij de behandelde hoofdhuid tot rust wordt gebracht met de Bamboo Scalp Nourishing Gel. De laatste stap in de behandeling is de treatmentfase, waarbij het haar intensief gevoed en hersteld wordt met de Bamboo Moisturizing Hair Treatment. Hiervoor wordt een ritueel aan de wasbak uitgevoerd, waarbij extra kruiden (lavendel/tijm) of fruit (limoen/sinaasappel) aan de treatment worden toegevoegd.

Om deze service ook in jouw salon tot een succes te maken, heeft O’right de Formosa Hairwashing ontwikkeld. De service is gebaseerd op het toepassen van eeuwenoude Chinese acupressuurtechnieken. Acupressuur activeert zenuwuiteinden en heeft zo een verzachtende en helende werking op het hele lichaam. Tijdens de wasmassage worden twaalf acupressuurpunten op het hoofd behandeld. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de scalp en brengt lichaam en geest in harmonie. Met de Formosa Hairwashing speelt O’right in op de toenemende behoefte aan wellness en ontspanning als extra service in de salon.

www.hairoright.nl

 • Bamboe beschikt over helende en herstellende eigenschappen •  

Related items

 • Koffie tegen haarverlies 31 oktober 2016

  De Recoffee Caffeine Shampoo en Hair Tonic van O'right revitaliseren de hoofdhuid en versterken het haar. Natuurlijke koffieolie en cafeïne zorgen ervoor dat de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit bevordert de haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

 • Last van droog en statisch haar? 31 oktober 2016

  Last van droog en statisch haar? O’right biedt de oplossing met Smoothing Hair Lotion, een conditionerende hair mist die het haar voedt en verzorgt en tevens beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf.

 • Shampoo of the Month: Dandelion Sensitive Shampoo 31 oktober 2016

  O’right heeft een speciale shampoo voor kinderen gelanceerd: Dandelion Sensitive Shampoo. Milde haarverzorging voor kids.

 • Gezonde hoofdhuid 31 oktober 2016

  Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. O’right Hair & Scalp Treatment is ontwikkeld om de conditie van de hoofdhuid en het haar in balans te brengen en te verbeteren.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL