top news

Producten

Shampoo of the Month: Dandelion Sensitive Shampoo

vrijdag, 29 januari 2016 14:10

O’right heeft een speciale shampoo voor kinderen gelanceerd: Dandelion Sensitive Shampoo. Milde haarverzorging voor kids.

Veel shampoos bevatten stoffen die niet goed verdragen worden door de gevoelige kinderhuid. Daarom is het noodzakelijk om te kiezen voor een natuurlijk verzorgende shampoo, die ook rekening houdt met de jonge huid.

O’right speelt hierop in door een speciale shampoo voor kinderen te ontwikkelen. Dandelion Sensitive Shampoo is hypoallergeen, mild en zacht én prikt niet in de ogen. Dit komt door de unieke formule van milde organische schuimmiddelen in combinatie met kamille- en paardenbloemextract. De shampoo reinigt het haar zachtjes en kalmeert de hoofdhuid. Het resultaat is zijdezacht en verzorgd haar.

Bij O’right ligt de focus op het bieden van de meest duurzame shampoo. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. De laatste Green Upgrade heeft ervoor gezorgd dat het maximaal mogelijke percentage aan organische ingrediënten in de producten verwerkt is. Vandaar het label The World’s Greenest Shampoo.

O’right werkt uitsluitend met de beste gecertificeerde organische (sulfaatvrije) schuimmiddelen, die worden gemaakt van kokos- en tarwekiemolie. Dit is één van de minst irriterende reinigende stoffen. De verpakking is niet alleen milieuvriendelijk, maar levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en biedt inspiratie aan de mensen die ermee werken.

De dop van de shampoo is gemaakt van bamboe. Elke bamboedop is uniek en laat de mooie en krachtige structuur van bamboe naar voren komen. De 400 ml fles is gemaakt van gerecycled en hergebruikt plastic HDPE en bedrukt met Soya-inkt. Deze inkt is op waterbasis en niet giftig. Hierdoor komen er geen vervuilende stoffen in het milieu terecht bij recycling van de verpakking.

O’right Dandelion Sensitive Shampoo is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en ook via de webshop van www.hairoright.nl.

Related items

  • Koffie tegen haarverlies 29 januari 2016

    De Recoffee Caffeine Shampoo en Hair Tonic van O'right revitaliseren de hoofdhuid en versterken het haar. Natuurlijke koffieolie en cafeïne zorgen ervoor dat de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit bevordert de haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

  • Last van droog en statisch haar? 29 januari 2016

    Last van droog en statisch haar? O’right biedt de oplossing met Smoothing Hair Lotion, een conditionerende hair mist die het haar voedt en verzorgt en tevens beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf.

  • Ontspannende hairspa met bamboe 29 januari 2016

    O’right gebruikt de kracht van bamboe in een speciale lijn voor de behandeling van hoofdhuid- en haarproblemen: Bamboo Hair Treatment.

  • Gezonde hoofdhuid 29 januari 2016

    Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. O’right Hair & Scalp Treatment is ontwikkeld om de conditie van de hoofdhuid en het haar in balans te brengen en te verbeteren.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL