top news

Looks

Get the look: Colormelt

woensdag, 19 juni 2019 10:06

Altijd al een look van @lisalovesbalayage willen creëren? Dat kan! Lisa is ambassadeur van Oligo Professionnel en geeft één van haar recepten prijs.

STAP 1
Verdeel het haar in de vier kwadranten, vanuit de natuurlijke scheiding.

STAP 2
Begin aan de kant waar het meeste haar zit en gebruik diagonale passés. Breng de blondering aan in een V-vorm. Doordat je aan de voorkant van het haar begint, zul je meer oplichting en helderheid bereiken rondom het gezicht. Check de kleur iedere 15 minuten. Licht de haarkleur op tot kleurhoogte 8 (lengten naar de punten toe tot een kleurhoogte 9 of lichter).

STAP 3
Tone het haar met de Oligo Blacklight Blue Shampoo (Professionele Formule).

STAP 4
Spoel uit en maak het haar handdoekdroog. Egaliseer de porositeit met de Blacklight 18-in-1 Hair Beautifier.

STAP 5
Begin voor de toning weer met de applicatie in het voorste kwadrant, aan de kant waar het meeste haar zit.

STAP 6
Breng Formule 1 (donker) aan op de aanzet. Kam het haar door om de kleur een paar centimeter naar beneden te blenden. Breng Formule 2 (lichter) aan op de lengten. Kam het haar door om de kleur te blenden met de aanzet. Breng Formule 3 (lichtste) aan op de punten en kam alles samen voor een perfecte blend. Tip: Wanneer je de kleur aanbrengt op de achterkant van het haar, wissel links en rechts dan af, zodat je een gelijkmatige inwerktijd hebt.

STAP 7
Laat inwerken.

STAP 8
Föhn en stijl zoals gewenst.

Wil je de complete kleurformules ontvangen? Mail dan naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 • Get the look: Colormelt • Blacklight by Oligo Professionnel •  

Related items

 • Estetica NL januari-maart 2020 19 juni 2019

  In een samenleving waarin we geobsedeerd zijn door het verkrijgen van zinloze onmiddellijke voldoening en we, op hetzelfde moment, maar blijven speculeren wat de toekomst in petto heeft, verliezen we het verleden vaak te makkelijk uit het oog en negeren we wat we ervan kunnen leren.

 • Moroccanoil opent pop-up store op Schiphol 19 juni 2019

  Moroccanoil lanceert de eerste travel pop-up winkel op Schiphol. Reizigers kunnen er onder andere terecht voor producten om huid en haar gehydrateerd te houden tijdens het reizen. De winkel is tot 4 april geopend.

 • Estetica NL januari-maart 2019 19 juni 2019

  Niet alles wat blinkt is goud. Dit spreekwoord geldt zeker vandaag de dag. Nu wat je ziet de achterliggende gedachte meer dan ooit overschaduwt. De realiteit is vaak net zo voor de hand liggend als leeg, zonder inhoud.

 • Guy Tang goes Holland 19 juni 2019

  Tijdens een uitverkocht event in de Kromhouthal lanceerde haarguru Guy Tang zijn kleurlijn #mydentity officieel in de Benelux.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL