top news

Events/Nieuws

TOP HAIR-DIE MESSE Düsseldorf 2024: Rock your head

maandag, 12 februari 2024 11:05

Op 23 en 24 maart 2024 kunnen bezoekers van de vakbeurs TOP HAIR zich verheugen op een internationaal topprogramma in de hallen 15, 16 en 17, waar alles draait om trends, business en fashion. Zo'n 430 exposanten en merken uit 19 landen brengen je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de kappersbranche.

Showhighlights
Ook dit jaar zullen beroemde internationale haarartiesten creatieve haarstyling en adembenemende mode demonstreren op het showpodium in hal 15. Eén van de hoogtepunten wordt de jubileumshow van 'Patrick Cameron x TOP HAIR' op zaterdag en zondag. De grote zaterdagavondshow heeft als motto 'Gloss like a Boss' en wordt gepresenteerd door Philip Foresto & Sean Godard voor Redken samen met de winnaars van de Shades EQ Gloss Boss Awards 2024. Andere highlights van het programma zijn Schwarzkopf Professional met 'Hot Thing right now – Danilo Bozics Airtouch Technique' en ICD met 'JE SUIS Guillaume'. Een overzicht van alle shows vind je hier.

Workshops
Met zo’n 60 workshops biedt TOP HAIR 2024 een compleet educatieprogramma dat voor inspiratie en vermaak zorgt. Op drie workshoppodia in hal 16 worden twee dagen lang vakmanschap gevierd, trends gecreëerd en knowhow overgedragen. Trefwoorden zijn: zachte golven, krachtige kleuren, coole coupes en herenstyling. Meer info over de workshops vind je hier.

Barber's Experience
Voor de tweede keer nodigt TOP HAIR bezoekers uit voor de Barber's Experience. Artiesten uit de barberscene ontmoeten elkaar in Düsseldorf voor de halffinale in verschillende categorieën. Natuurlijk worden ook de nieuwste producten uit de barberbranche hier gepresenteerd. Op zondag 24 maart vindt de live finale plaats in de categorie Freestyle tijdens de Barber's Experience Grand Final 2024 op het grote showpodium in hal 16.

Handige app
Met de TOP HAIR app kun je je beursbezoek optimaal voorbereiden – altijd en overal. De interactieve plattegrond is het perfecte hulpmiddel om je te oriënteren op het enorme beursterrein. Je kunt eenvoudig de individuele hallen betreden, dankzij het handige inzoomen naar individuele stands gaan en vervolgens alle informatie van de exposant en de producten die zij aanbieden bekijken. Download de app hier.

Eén ticket voor alles
TOP HAIR-DIE MESSE vindt plaats op zaterdag 23 april 2024 van 12.00 tot 20.00 uur. Toegang is mogelijk tot 19.00 uur, gevolgd door de openingsshow en het feest. Op zondag 24 maart 2024 is de vakbeurs geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Voor vakbezoekers geldt: alles bekijken voor één prijs! Met een geldig beursticket zijn alle programmaonderdelen inbegrepen. Een online bestelde dagkaart kost €78, een online abonnement voor de gehele beursduur €118. Bij de ticketprijs is ook de toegang tot BEAUTY DÜSSELDORF op zaterdag en zondag inbegrepen. Bestel je tickets hier.

  • TOP HAIR-DIE MESSE Düsseldorf 2024: Rock your head



  • TOP HAIR-DIE MESSE Düsseldorf 2024: Rock your head



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL