top news

Events/Nieuws

Save the date! TOP HAIR-DIE MESSE 2024

maandag, 11 december 2023 09:38

Op 23 en 24 maart 2024 worden in Düsseldorf de trends en noviteiten van de kappersbranche gepresenteerd.

In maart 2024 is Düsseldorf opnieuw hét centrum van de kappersbranche. Twee dagen lang zullen de nieuwste haartrends en de meest geweldige hairstylisten worden gevierd en zal de salonbranche een boost krijgen. Met haar unieke combinatie van vakbeurs, hoogwaardige en flamboyante modeshows, workshops, congreslezingen en voldoende ruimte om te netwerken, is de vakbeurs TOP HAIR hét evenement van de kappersbranche in Europa,. Onder het motto ROCK YOUR HEAD worden in drie beurshallen een breed scala aan kappersbenodigdheden, professionele haarverzorging, haarcosmetica, professionele inrichting en services getoond, met een duidelijke scheiding tussen het ordersegment en de directe verkoop.

Vol programma 
Een hoogtepunt van TOP HAIR zijn de shows, waarin internationale topkappers elegante kapsels en adembenemende mode presenteren. De show God of Up-Dos van Patrick Cameron uit Nieuw-Zeeland zal zonder twijfel geweldig zijn! Het congres in hal 16 belooft lezingen, waarin diep op de materie van de kappersbusiness wordt ingegaan en waar de huidige problemen van de branche worden belicht. De thema’s die al vastliggen, zijn onder meer eigenwaarde en prijsstelling, behandeld door kapper Thomas Langer, en kunstmatige intelligentie (AI) binnen de kapsalonmarketing door Peter Gress. HR-adviseur Nicole Kremer en TOP Salon-winnaar David Schwarz komen vertellen hoe men goed personeel kan werven. Verder gaat Zita Langenstein in op servicekwaliteit en legt ze uit waarom klachten zelfs leuk kunnen zijn. Christoph Filser demonstreert smart tools voor digitale salons.
Daarnaast zal er ook een community ván kappers vóór kappers worden gepresenteerd. In de circa 60 workshops gaan bijscholing, inspiratie en entertainment hand in hand. Twee dagen lang worden op de drie workshoppodia het ambacht gevierd, trends gecreëerd en kennis gedeeld. De sleutelwoorden zijn soft waves, strong colours, cool cuts en men's styling – hier kunnen hair professionals volledig aan hun trekken komen. Het programma wordt doorlopend geactualiseerd: meer informatie is te vinden op www.top-hair-international.com.

ROCK YOUR HEAD for the Oceans
Haren zijn niet alleen een mooie omlijsting – ze kunnen ook onze oceanen redden! Voor het eerst zullen HAIR HELP the Oceans en TOP HAIR gezamenlijk het haar dat op alle podia wordt weggegooid verzamelen. Het bedrijf heeft een innovatief proces ontwikkeld om oceanen en meren van olieafval te bevrijden. Hiervoor produceren ze buizen van het haar dat bij kappers wordt verzameld, die vervolgens oliën, vetten en zelfs zonnebrandcrème uit de zee filteren. Meer details over dit spannende project zullen door het bedrijf op de vakbeurs worden aangekondigd.

TOP Salon - The Challenge 2024
Al meer dan 20 jaar kroont het vakblad TOP HAIR International met de businesscompetitie TOP Salon - The Challenge jaarlijks de beste kapsalons. Voor de tweede keer op rij kunnen niet alleen topsalons uit Duitsland naar de prijzen meedingen, maar ook uit Oostenrijk en Zwitserland. In deze enige onafhankelijke competitie voor de kappersbranche, strijden de salons in vijf categorieën om de winst: Employer, Eco Future, Design, Digital Business en Best Practice. Per categorie worden er drie deelnemers genomineerd; de teams van de genomineerde salons zullen pas tijdens de grote prijsuitreiking op het showpodium op zaterdag 23 maart 2024 te horen krijgen wie de felbegeerde beker mee naar huis mag nemen.

Betaal één keer, zie alles!
Het all-inclusive-ticket geeft de vakbezoekers toegang tot alles wat TOP HAIR - DIE MESSE te bieden heeft: niet alleen alle shows, workshops en congreslezingen, maar ook de party en een bezoek aan de cosmeticavakbeurs BEAUTY. Vanaf december heeft TOP HAIR al wat cadeautjes in petto: tijdens de Christmas Special die tot 31 december 2023 loopt, zijn de dagkaarten tegen een gereduceerde prijs van €60 verkrijgbaar. De reguliere online prijs voor een dagkaart is €78 en een tweedagenkaart kost €118. Openingstijden: zaterdag 23 maart 2024 van 12.00 tot 20.00 uur (toegang tot uiterlijk 19.00 uur, gevolgd door openingsshow en feest), zondag 24 maart 2024 van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel je tickets hier!

Related items

  • TOP HAIR-DIE MESSE Düsseldorf 2024: Rock your head 11 december 2023

    Op 23 en 24 maart 2024 kunnen bezoekers van de vakbeurs TOP HAIR zich verheugen op een internationaal topprogramma in de hallen 15, 16 en 17, waar alles draait om trends, business en fashion. Zo'n 430 exposanten en merken uit 19 landen brengen je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de kappersbranche.

  • Top Hair: the place to be voor alle haarstylisten 11 december 2023

    Op 23 en 24 maart 2024 zal Düsseldorf opnieuw het centrum van de kappersbranche zijn. Twee dagen vol mode, trends en business.

  • Session stylist Kevin Murphy live tijdens Top Hair 11 december 2023

    Tijdens de TOP HAIR beurs in Düsseldorf op 7 en 8 maart krijgen bezoekers de kans om live te genieten van de beste hairstylisten uit de branche.

  • Top Hair Düsseldorf 2019 11 december 2023

    Eind maart 2019 verandert Messe Düsseldorf weer in de grootste kapsalon van Duitsland: TOP HAIR - DIE MESSE. Een bruisende ontmoetingsplaats voor de kappersbranche met een hoogwaardig vakprogramma.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL