top news

Events/Nieuws

Record-breaking #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival

vrijdag, 22 mei 2020 08:18

Op 5 mei heeft Henkel Beauty Care Professional met al haar merken geschiedenis geschreven met het recordbrekende 24-uurs #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival.

Een uniek evenement - dat de Henkel Beauty Care Professional merken verenigde - brach in samenwerking met de Fritz Henkel Stiftung enkele van 's werelds grootste hair professionals samen onder één digitaal dak, in een viering van solidariteit met de kappersbranche.

Aangedreven door social media was het 24-uurs livestream event een primeur in zijn soort. Maar liefst 41 top Hair Artists uit 19 verschillende landen presenteerden een verscheidenheid aan Look & Learns in negen verschillende talen. Gezamenlijk hebben ze een publiek van meer dan 8,3 miljoen volgers!

De livestream omvatte alles over haarkleuring, inclusief blondering en balayage technieken tot knippen, styling en barbering, evenals creatieve updo's en vlechttrends. Dankzij de zorgvuldige planning en de inzet van alle betrokkenen werd het evenement ook opgenomen als een GUINNESS WORLD RECORDS™ officiële poging voor het 'langste online haareducatie seminar gestreamd via het internet' - het bereiken van een totaal van 27u en 34 minuten aan continue live-streamed content. 

www.hairdressers-united.com

Related items

 • Durf te kleuren 22 mei 2020

  Nieuw: Chroma ID van Schwarzkopf Professional. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder het haar te beschadigen.

 • Meer levendigheid 22 mei 2020

  Schwarzkopf Professional presenteert de nieuwe IGORA Vibrance. Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met oneindig veel mogelijkheden.

 • It's all about you 22 mei 2020

  Alle ogen zijn gericht op de nieuwe haar- en fashiontrends voor herfst/winter 2018. Schwarzkopf Professional toont haar visie in de 2:2018 Essential Looks collectie.

 • Hester Wernert-Rijn kiest voor Schwarzkopf Professional 22 mei 2020

  Hester Wernert-Rijn van Mogeen in Amsterdam is overgestapt naar de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL