top news

Events/Nieuws

Kleurrijke match

vrijdag, 15 januari 2016 14:23

Met trots presenteert Keune Haircosmetics top kleurspecialist en veelvoudig Award-winnares Marriët Gakes als Global Master Color Innovation.

Met haar enorme ervaring op het gebied van kleur gaat Marriët Gakes zich bij Keune hoofdzakelijk bezighouden met productinnovatie. In haar functie als Global Master Color Innovation wordt ze mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van nieuwe kleurproducten, want zij kent als geen ander de kleurbehoeften van de markt.

Marriët Gakes en Keune vormen een uitstekende match. Zij delen dezelfde visie, creativiteit en passie voor het ambacht. “Wij zijn heel trots dat we de handen ineen hebben geslagen, omdat Marriët met haar kennis in staat is de persoonlijke schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Onze missie is namelijk het mooiste in mensen naar boven halen”, aldus Eelco Keune.

Keune is de enige internationale producent van professionele haarcosmetica met een hoofdkantoor, laboratorium en productie in Nederland. “Mijn passie en specialisme liggen bij kleur en ik vind het geweldig om met mijn expertise op internationaal niveau bij te kunnen dragen”, aldus Marriët Gakes.

Op de Herengracht 227 in Amsterdam heeft Marriët haar eigen exclusieve ruimte, waar ze één-op-één Keune kleurbehandelingen gaat geven aan onder andere Ilse de Lange, Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Halina Reijn.

www.keune.com

Related items

 • Colors with attitude 15 januari 2016

  Kies voor een gewaagde look of profileer jezelf op een subtielere manier. Ontdek Keune Color Chameleon, een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven.

 • Let's celebrate style 15 januari 2016

  Keune Haircosmetics heeft de stylinglijn Design opnieuw gelanceerd als STYLE. De vernieuwde lijn bestaat uit bestaande favorieten, verbeterde formules en nieuw ontworpen producten.

 • Launch Event Keune Style 15 januari 2016

  Begin januari vond het Keune Style Launch Event plaats in Studio 21 met een sneak peak van alle nieuwe initiatieven voor 2019! Ook werd er geproost op het 97-jarig bestaan van Keune Haircosmetics.

 • Roots of beauty 15 januari 2016

  Meer dan 2000 gasten uit ruim 30 landen kwamen samen in de mooie oude Werkspoorkathedraal in Utrecht om het kappersvak en Keunes honderdjarige erfgoed te vieren. Het spektakel had Roots of Beauty als thema en nam de gasten mee op een inspirerende reis.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL