top news

Events/Nieuws

Keune is vanaf nu een B Corp

maandag, 21 augustus 2023 08:29

Keune Haircosmetics wil een positieve impact maken op de mensen en de planeet. Het ultieme doel? De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties. Keune is onderweg naar een betere toekomst en nu officieel B Corporation gecertificeerd.

De B Corp certificering wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan hoge standaarden op sociaal gebied en op het gebied van milieu, verantwoordelijkheid en transparantie. CEO Eelco Keune: “Als familiebedrijf zijn we ons al meer dan een eeuw bewust van onze rol in de samenleving. Het worden van een B Corp is de erkenning van onze commitment. We richten ons op het overdragen van het bedrijf aan toekomstige generaties en het behoud van de planeet.”

Keune wil blijven investeren in een duurzame toekomst. De tien ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf omvatten de invoering van volledig recyclebare verpakkingen tegen 2030, het onderzoeken van duurzame materialen en een duurzaamheidsupdate van een van hun vertrouwde productassortimenten. Het bedrijf wil ook de duurzaamheid van de fabriek, de loopbaanontwikkeling van de werknemers, de voordelen en het welzijn van de werknemers en nog veel meer verder verbeteren.

Related items

  • Eugene Souleiman backstage @ London Fashion Week 21 augustus 2023

    In een exclusief interview voor Estetica Magazine bespreekt haarexpert en creatieveling Eugene Souleiman zijn werk backstage bij het stylen van het haar voor de Simone Rocha show met de producten van Keune Haircosmetics.

  • THE FUTURE IS... Ambassador Event 21 augustus 2023

    Eind januari kwamen meer dan 700 ambassadors samen in DeFabrique in Utrecht voor het tweejaarlijkse Ambassador Event van Keune Haircosmetics.

  • Celebrating 100 years of Keune 21 augustus 2023

    Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

  • Verzorg de hoofdhuid 21 augustus 2023

    Keune Haircosmetics lanceert verzorgingsproducten voor de hoofdhuid, om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige hooofdhuidverzorging. Mooi haar begint immers bij een gezonde hoofdhuid.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL