top news

Producten

Tanino Smoothing Therapy

zondag, 26 juli 2015 09:24

Tanino Smoothing Therapy heeft een uniek systeem ontwikkeld om het haar perfect glad te maken, dankzij thermische activering.

De cortex (vezelachtige keratinelaag) geeft je haar zijn vorm, kleur en volume. Je kunt de cortex onder andere omvormen door een gladmakende behandeling, zoals de Tanino Smoothing Therapy Premium Gold Treatment.

Deze behandeling brengt een eiwitnetwerk aan in de cortex, waardoor het haar - door activering met warmte van de stijltang - de gewenste steile vorm krijgt. Met de Premium Gold Treatment wordt de interne haarstructuur niet definitief veranderd, zoals vaak wel het geval is bij traditionele gladmakende technieken. Het haar ziet er natuurlijk uit en is makkelijker handelbaar, glanzender, zachter en sterker.

De behandeling is 100% vrij van formaldehyde en glyoxylzuur en tast de haarkleur niet aan. Het haar wordt niet beschadigd, dus je hebt geen uitgroei! Was het haar eerst met Premium Gold Clarifying Shampoo. Spoel het haar uit en herhaal het proces.

Droog het haar volledig met een haardroger. Breng vervolgens de Premium Gold Hair Treatment lok voor lok aan; van de haaraanzet tot de punten. Laat het product 30 minuten inwerken. Daarna ongeveer 5 minuten uitspoelen met alleen water om het overtollige product te verwijderen.

Föhn het haar droog met een borstel. Borstel het haar van de wortel tot de punten voor een intense glans en zijdezachte textuur. De houdbaarheid van de behandeling is nu 4 weken. Door het haar met de stijltang te bewerken, verleng je de houdbaarheid tot 2 á 3 maanden!

Strijk met langzame bewegingen telkens dunne passés glad (gemiddeld acht keer). Houd daarbij rekening met de structuur en vezelsterkte van het haar. Wanneer de hoeveelheid stoom vermindert, treedt het product in werking. Het haar wordt intens hersteld, voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans.

Tanino Smoothing Therapy is een product van Belma Haar Kosmetik B.V.
Kijk voor meer informatie op taninosmoothingtherapy.nl.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL