top news

Producten

Colorwatch System

maandag, 29 juni 2015 07:26

Het colorwatch system versterkt het haar tijdens het kleuren of blonderen. Een awesome doorbraak in de wereld van kleur!

Vanaf nu hoef je je nooit meer zorgen te maken over de haarconditie van je klant na een kleur- of blondeerbehandeling. Het revolutionaire colorwatch system gaat beschadiging van het haar tijdens het kleuren of blonderen tegen. Meteen na het kleuren of blonderen voel en zie je het verschil; het haar voelt sterker en gezonder aan dan ervoor.

De voordelen van het colorwatch system op een rij: reduceert haarbreuk, verbindt gebroken zwavelbruggen in het haar tijdens en na het kleuren of blonderen, versterkt de haarvezel van binnenuit, maakt het haar glanzender en sterker dan voor de behandeling en de kleur houdt langer, doordat de opbouw van sulfaat in het haar wordt verhinderd.

Het colorwatch system kan gebruikt worden in combinatie met alle kleurmerken en is toepasbaar in twee makkelijke stappen zonder extra tijd! Eerst voeg je het Colorwatch Extract toe aan het kleur- of blondeermengsel. Het Colorwatch Extract heeft geen invloed op het kleur- of blondeerproces en de uiteindelijke kleur.

Na het uitspoelen van de kleuring of blondering wordt de Colorwatch Cream aangebracht als afsluitende behandeling. Dankzij de Niosim Protect Technology wordt het haar optimaal beschermd. Ingekapseld in niosomen worden de actieve werkstoffen doelgericht en diep in de haarvezel gesluisd. Bye-bye beschadigd haar, hello colorwatch.

www.proud247.nl

Related items

  • Nieuwe distributeur Framesi 29 juni 2015

    Proud 24•7 is sinds 1 oktober jl. de exclusieve distributeur van Framesi in Nederland. Framesi ontwerpt innovatieve producten, die de creativiteit van kappers over de hele wereld stimuleren.

  • Win The Original Iron van Cloud Nine 29 juni 2015

    Estetica Magazine mag 3 x een Cloud Nine The Original Iron t.w.v. €189 weggeven! The Original Iron van Cloud Nine is de ultieme straightener voor mooi verzorgd en glad haar.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL