top news

Producten

Styling voor dunner wordend haar

donderdag, 02 april 2015 11:06

Nioxin lanceert 3D Styling, een nieuwe stylinglijn speciaal voor dunner wordend haar. De aanpak is gericht op de drie belangrijkste aspecten van dunner wordend haar: derma (hoofdhuid), dichtheid en diameter.

De producten in de nieuwe lijn maken het haar makkelijker te stylen, helpen het haar te beschermen tegen haarverlies door haarbreuk en creëren tegelijkertijd een voller aanzien voor dikkere, vollere haarstijlen.

Nioxin 3D Styling bestaat uit twee technologieën, Pro-Thick en LightPlex, die zowel aan de binnenkant van het haar als aan de buitenkant werken. Deze maken het haar handelbaarder en helpen de hoofdhuid gezond te houden zonder het haar te verzwaren. 
 
De Pro-Thick technologie, voor vollere, dikkere looks, is een complex van verdikkende polymeren dat vormende verbindingen tussen de haren achterlaat, waardoor er ruimte ontstaat. Het resultaat? Dikker uitziend haar
 
De LightPlex technologie, voor lichtgewicht effecten op het haar, versterkt het haar zowel aan de binnen- als aan de buitenkant met polymeren en verzorgende ingrediënten en zorgt voor een lichtgewichte, uitgebalanceerde styling zonder een overstyled gevoel.
 
De nieuwe 3D Styling lijn bestaat uit Thickening Spray, Thickening Gel, Bodifying Foam, NioSpray (Regular en Extra Hold), Definition Crème, Therm Activ Protector en Rejuvenating Elixir. Voor optimale resultaten wordt 3D Styling aanbevolen als laatste stap in de dagelijkse behandeling van dunner wordend haar.
 
  • NIOXIN 3D STYLINGLIJN voor mannen en vrouwen



  • NIOXIN 3D STYLINGLIJN voor mannen en vrouwen



  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL