top news

Producten

Hair Sculptor

vrijdag, 18 juli 2014 06:44

Wie wil er nou geen volle bos veerkrachtig en glanzend haar? Daarvoor moeten we de natuur soms een handje helpen.

Maar liefst 50 procent van alle mannen en vrouwen krijgt te maken met dunner wordend haar. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals erfelijkheid, hormoonveranderingen, ouderdom, stress, voeding, dieet, gezondheid, medicijnen etc. 

Vollere look
Als het haar op de bovenzijde dunner wordt is de hoofdhuid duidelijker zichtbaar, terwijl een dunner wordende ponypartij resulteert in grotere inhammen. Met Hair Sculptor ziet dun haar er in een handomdraai voller uit. Het product is beschikbaar in vijf kleuren: donkerblond, lichtbruin, middenbruin, donkerbruin en zwart.

Natuurlijke vezels
De natuurlijke vezels hechten zich vast aan het haar en zijn na fixatie met haarlak bestand tegen wind, regen en zweet. Je verwijdert de Hair Building Fibers makkelijk met shampoo. Voor een optimaal resultaat gebruik je de Hair Sculptor Fixing Spray. Deze fixeerspray zorgt ervoor dat de vezels zich extra goed vasthechten aan het haar.

Display
De inkoopprijs van één potje (25 g) Hair Building Fibers bedraagt €17,90. De aanbevolen verkoopprijs voor kappers aan consumenten is €39. De Fixing Spray (60 ml) kost inkoop €5,20, terwijl de aanbevolen verkoopprijs €11 bedraagt. Er is tevens een speciale display beschikbaar met daarop voor- en nafoto’s van zowel dames als heren.

Humoristisch
Het promotiemateriaal is humoristisch, zoals bijvoorbeeld postkaarten met daarop een kale man met een kat op z’n hoofd of een man die zijn snor over de dunne plekken drapeert. De tekst luidt: ‘Er is een betere manier om haarverlies te verbergen’.

www.hair-sculptor.com

 

Related items

  • Koffie tegen haarverlies 18 juli 2014

    De Recoffee Caffeine Shampoo en Hair Tonic van O'right revitaliseren de hoofdhuid en versterken het haar. Natuurlijke koffieolie en cafeïne zorgen ervoor dat de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit bevordert de haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

  • Minitools voor op reis 18 juli 2014

    Het complete Ultron assortiment is van een modern jasje voorzien. De nieuwe verpakkingen zijn strak, to the point en informatief. Het gamma van het merk Ultron bestaat uit haardrogers, droogkappen, stijl- en krultangen, tondeuses en trimmers.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL