top news

Producten

Liquid Hair by System Professional

donderdag, 01 mei 2014 07:56

Liquid Hair is terug… en je zult het geweldig vinden! System Professional viert haar 40ste verjaardag met de nieuwe Liquid Hair Molecular Hair Refiller.

Transformeer beschadigd haar met de totaal vernieuwde Liquid Hair van System Professional. Dit product verdient onmiddellijke bekendheid als een effectieve behandeling met een ongelooflijke herstellende kracht.

Direct succes
Tijdens de pre-launch fase waren de nieuwe Liquid Hair behandelingen volledig volgeboekt en de feedback nadat de consumenten het product getest hadden, was ook indrukwekkend: zelfs op beschadigd, zwak, geblondeerd, gekleurd en onhandelbaar haar, meldde 95% van de cliënten dat ze de behandeling zouden aanraden aan een vriend. Haarprofessionals waren blij met "fantastische resultaten, zelfs op zeer beschadigd haar" en zeiden dat het haar na de behandeling sterker, gladder en gezonder aanvoelde. En nu is het product terug, gebruikmakend van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen voor een intensieve, effectieve behandeling.

Nieuwe technologie
De proteïnestructuur van het haar kan beschadigd raken door invloeden van buitenaf en chemische factoren, zoals UV-stralen en overmatige blondering. De nieuwe Molecular Hair Refiller technologie bevat essentiële aminozuren en gehydroliseerde keratine om de beschadigde haarvezel direct opnieuw op te bouwen. Het werkt door ontbrekende essentiële aminozuren in het haar aan te vullen en de leegten waar beschadiging is ontstaan weer op te vullen. Liquid Hair bevat ook System Professional’s RNP (Repair, Nourish, Protect) formule, met reparerende polymeren om het haaroppervlak te egaliseren. Voedende ingrediënten zoals panthenol voor conditioning werken van binnenuit en de nieuwste polymeren beschermen het haaroppervlak tegen verdere beschadiging van buitenaf.

Salonservice
Liquid Hair kan deel uitmaken van een eenvoudig 3-stappen plan dat het haar ten goede komt door het herstellen en opnieuw opbouwen van de haarvezels die verzwakt zijn. Begin de 15 minuten durende verwenservice met de System Professional Shampoo Relax Massage om de hoofdhuid te kalmeren. Na het herstellen en herstructureren van de keratinestructuur met Liquid Hair, sluit je de behandeling af met één van System Professionals leave-in verzorgingsproducten.

Feeststemming
System Professional viert haar 40ste verjaardag gedurende heel 2014 met een reeks productinnovaties en salonbehandelingen. System Professional Liquid Hair maakt hier deel van uit. De nieuwe Liquid Hair vertegenwoordigt de ‘nieuwe generatie’ transformerende haarverzorging, door de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen te combineren met de ongeëvenaarde knowhow van de System Professional experts. Nieuwe System Professionals Liquid Hair is verkrijgbaar vanaf 1 juni 2014.

 

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL