top news

Producten

Moderne oplossing tegen haaruitval

donderdag, 20 februari 2020 14:02

 Genesis van Kérastase biedt een moderne oplossing tegen haaruitval zonder afbreuk te doen aan de sensualiteit en verwennerij van het haarritueel.

De nieuwe lijn plaatst krachtige ingrediënten in een luxueuze formule die haaruitval vermindert. Haaruitval kan ontstaan doordat het haar vanaf de wortel loslaat of door haarbreuk, omdat het haar zwak is geworden door externe stressfactoren, warmtetools of borstelen. De nieuwe Kérastase Genesis duo haarverzorging richt zich op beide oorzaken van haaruitval. Het vermindert onmiddellijk de haaruitval door het versterken van de vezels en het stimuleren van de wortels om haaruitval tegen te gaan. Voor verzwakt haar dat vatbaar is voor uitval.

De Genesis lijn is precies wat je zou verwachten van een Kérastase haarverzorgingservaring - luxueuze texturen, rijk schuim, opbeurende aroma's - met als bijkomend voordeel de anti-haaruitval ingrediënten. De kenmerkende geur is een essentieel onderdeel van elk Kérastase haarritueel. Voor Genesis is er een frisse, actieve geur gecreëerd met citrusachtige, zongerijpte bergamot, aromatische kruiden en een vleugje bloemen.

www.kerastase.nl

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL