top news

Producten

Color meets care

donderdag, 30 januari 2020 14:49

Antonio Corral Calero, Moroccanoil Global Ambassador, komt met een primeur: Color Depositing Masks. Ervaar tijdelijke kleur met de voordelen van een conditionerend masker. Let the fun begin!

Wat is het verhaal achter het ontstaan van dit product?
We zagen in de markt een behoefte aan een masker dat zowel verzorging als kleur combineert. We wilden het leven van consumenten vereenvoudigen en hen vrijblijvend kleur laten ervaren. Je kunt dit product op vrijwel elke haarbasis gebruiken. Hoe lichter het haar is, hoe levendiger het resultaat zal zijn - en het zal de kwaliteit van het haar enorm verbeteren.

Wat zijn de tinten in de collectie?
We hebben om te beginnen zeven prachtige tinten ontwikkeld: Hibiscus (schitterend roze), Aquamarine (oogverblindend koelblauw), Platinum (koel ijsblond), Champagne (warm goudblond), Rose Gold (zacht warmroze), Bordeaux (diep roodbruin) en Cocoa (rijk mediumbruin). Binnenkort zullen er meer kleuren volgen. Zo spannend!

Is het product geschikt voor gebruik door professionals?
Absoluut! Stylisten kunnen dezelfde technieken gebruiken met Color Depositing Masks als met andere haarkleuringen. Met behulp van professionele kennis van koele en warme tinten, kunnen stylisten het haar een extra dimensie geven, evenals een gele gloed in blond haar corrigeren en verbluffende pasteltinten creëren. Ze kunnen de maskers ook combineren om verschillende tinten te maken. Als je de basishaarkleur van je klant kent, kun je bepalen welke van de zeven maskers je moet gebruiken. We hebben vijf tinten gemaakt voor lichte basiskleuren (van het lichtste blond tot lichtbruin) en twee tinten voor donkere basiskleuren (van licht- tot donkerbruin).

Welke tips & tricks kun je geven voor het gebruik van dit splinternieuwe product?
Je kunt met dit product makkelijk experimenteren en spelen door de kleuren te mengen om de intensiteit naar wens te verhogen of te verlagen. Of je kunt de intensiteit van het Color Depositing Mask veranderen door het met je favoriete Moroccanoil conditioner of masker te mixen. Het is ook een geweldig product om in de salon te gebruiken voor balayage, babylights en ombre kleurtechnieken. Met behulp van die technieken kunnen we het haar een mooie dimensie geven. Maar je kunt de Color Depositing Masks tevens gebruiken om de haarkleur volledig te transformeren.

Waarin verschilt dit product van andere kleurmaskers?
Deze maskers zijn gemaakt om consumenten leuke, vrijblijvende kleuren te bieden zonder het risico van schade - integendeel, dit masker zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet en zacht aanvoelt.

www.beautydistrict.nl 

 • Photography: Adver Media • Photography: Adver Media • Photography: Adver Media • Photography: Adver Media •  

Related items

 • Estetica NL januari-maart 2020 30 januari 2020

  In een samenleving waarin we geobsedeerd zijn door het verkrijgen van zinloze onmiddellijke voldoening en we, op hetzelfde moment, maar blijven speculeren wat de toekomst in petto heeft, verliezen we het verleden vaak te makkelijk uit het oog en negeren we wat we ervan kunnen leren.

 • Moroccanoil opent pop-up store op Schiphol 30 januari 2020

  Moroccanoil lanceert de eerste travel pop-up winkel op Schiphol. Reizigers kunnen er onder andere terecht voor producten om huid en haar gehydrateerd te houden tijdens het reizen. De winkel is tot 4 april geopend.

 • Moroccanoil Stylist Event 30 januari 2020

  Het Moroccanoil Stylist Event in de Westergasfabriek in Amsterdam had als motto ‘The Interpretation of Beauty’.

 • Stylingproducten met olie 30 januari 2020

  Moroccanoil introduceert vier luxueuze stylingproducten met olie: Styling Gel, Heat Styling Protection, Volumizing Mousse en Molding Cream. Alle producten zijn backstage getest tijdens de New York Fashion Week.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL