top news

Producten

Wax meets spray

dinsdag, 03 september 2019 06:56

Ontmoet het nieuwste familielid van KEVIN.MURPHY: TOUCHABLE. Een waxspray met alle voordelen van een hairspray én wax.

Na het enorme succes van de SESSION.SPRAY, BEDROOM.HAIR en DOO.OVER was het tijd voor the next step: een handige spray waarmee je een perfecte imperfecte messy look creëert, zonder het plakkerige van een traditionele wax. TOUCHABLE is gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren en het haar stevigheid te geven.

De dry spray wax finishing hairspray laat het haar vrij bewegen, maar keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor de gestylede look behouden blijft gedurende een actieve dag of een avondje stappen. Met TOUCHABLE perfectioneer en scheid je wavy lokken of een korte look. Even sprayen op droog haar en het fixeert het haar zonder te plakken.

In de spray zitten verzorgende en hydraterende ingrediënten uit de natuur, zoals hibiscusbloem, melkdistel en zeelavendel. Deze mix van zorgvuldig geselecteerde high performance extracten bevat talrijke oliën, vitaminen, mineralen en antioxidanten, waardoor het haar wordt beschermd en gezond blijft. De waxspray zonder parabenen en sulfaten is geschikt voor elk haartype.

De producten van KEVIN.MURPHY zijn eco-friendly. Zo zijn alle verpakkingen 100% recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar. Voor elke bus TOUCHABLE die verkocht wordt, levert het merk een financiële bijdrage aan het Climate Reality Project van Al Gore om de wereldwijde koolstofemissies te helpen verminderen. Bovendien is KEVIN.MURPHY PETA-approved en dus cruelty free.

www.kevinmurphy.nl

 • KEVIN.MURPHY TOUCHABLE •  

Related items

 • Get your pH.D 03 september 2019

  De nieuwe innovatie pH.D van KEVIN.MURPHY biedt nog meer creatieve vrijheid met grenzeloze kleurmogelijkheden. Het unieke product is gecreëerd met de kleurspecialist in het achterhoofd.

 • Velvety feeling 03 september 2019

  Fris, zacht, gehydrateerd haar tussen twee wasbeurten in? Dit is mogelijk met de nieuwe DRY CONDITIONER van KEVIN.MURPHY.

 • Fashion makes sense 03 september 2019

  De 9e editie van FASHIONCLASH Festival 2017 in Maastricht stond volledig in het teken van het thema ‘Fashion Makes Sense’. KEVIN.MURPHY verzorgde het haar voor alle shows.

 • Estetica NL Color 2017 03 september 2019

  Where were you in ’77? was de titel van een bootleg album van de Sex Pistols, dat vraagtekens zette bij ons besef van de revolutie die in Londen losbarstte voordat punk een algemene trend werd. Niet alleen in de muziek, maar ook wat betreft cultuur en esthetiek.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL