top news

Producten

Wax meets spray

dinsdag, 03 september 2019 06:56

Ontmoet het nieuwste familielid van KEVIN.MURPHY: TOUCHABLE. Een waxspray met alle voordelen van een hairspray én wax.

Na het enorme succes van de SESSION.SPRAY, BEDROOM.HAIR en DOO.OVER was het tijd voor the next step: een handige spray waarmee je een perfecte imperfecte messy look creëert, zonder het plakkerige van een traditionele wax. TOUCHABLE is gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren en het haar stevigheid te geven.

De dry spray wax finishing hairspray laat het haar vrij bewegen, maar keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor de gestylede look behouden blijft gedurende een actieve dag of een avondje stappen. Met TOUCHABLE perfectioneer en scheid je wavy lokken of een korte look. Even sprayen op droog haar en het fixeert het haar zonder te plakken.

In de spray zitten verzorgende en hydraterende ingrediënten uit de natuur, zoals hibiscusbloem, melkdistel en zeelavendel. Deze mix van zorgvuldig geselecteerde high performance extracten bevat talrijke oliën, vitaminen, mineralen en antioxidanten, waardoor het haar wordt beschermd en gezond blijft. De waxspray zonder parabenen en sulfaten is geschikt voor elk haartype.

De producten van KEVIN.MURPHY zijn eco-friendly. Zo zijn alle verpakkingen 100% recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar. Voor elke bus TOUCHABLE die verkocht wordt, levert het merk een financiële bijdrage aan het Climate Reality Project van Al Gore om de wereldwijde koolstofemissies te helpen verminderen. Bovendien is KEVIN.MURPHY PETA-approved en dus cruelty free.

www.kevinmurphy.nl

  • KEVIN.MURPHY TOUCHABLE



  •  

Related items

  • Luxueuze glans 03 september 2019

    Stap binnen in KEVIN.MURPHY’s wereld van luxueuze glans met de nieuwste COLOR.ME GLOSS shades: Opulent Reflection. COLOR.ME GLOSS is perfect voor die tijdelijke kleuring, om iets nieuws uit te proberen of om die nieuwe kleur juist te onderhouden.

  • Creëer de perfecte blow-dry 03 september 2019

    Creëer en behoud de perfecte blow-dry met de BLOW.DRY WASH en RINSE zonder concessies te doen aan de conditie van het haar.

  • Plump up the volume 03 september 2019

    In de herfst en winter kunnen klanten meer last hebben van haaruitval. Gelukkig heeft KEVIN.MURPHY een lijn die dit probleem tegengaat. De PLUMPING-lijn is speciaal ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen.

  • Haarroutine co-wash 03 september 2019

    Co-washing is de afkorting van conditioner wassen. Zeker krullend of extreem droog haar kunnen hier baat bij hebben.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL