top news

Producten

Pasteliconen

woensdag, 16 mei 2018 10:04

Blond is meer dan zomaar een haarkleur. Het is een emotie, een levensstijl, een droom. Het kan speels zijn, engelachtig of supersexy. Het BLONDME assortiment van Schwarzkopf Professional is uitgebreid met drie nieuwe tinten Blonde Lifting en vier nieuwe Blush Wash producten.

Ontdek de nieuwe oplichtende en toning kleuren clear, ijs-irisé en as. Met deze hoogwaardige tinten van Blonde Lifting kun je tot vijf niveaus oplichten. Voor uitstekende neutralisatie en gepersonaliseerde blondresultaten.

BLONDME Blush Wash is een sulfaatvrije reiniging en toning in één stap voor instant kleurreflecties in pasteltinten. Blush Wash transformeert alle blondines in pasteliconen na slechts één wasbeurt. De vier nieuwe tinten lila, zilver, abrikoos en aardbei zijn uitermate geschikt voor dit seizoen. De Blush Wash tinten kunnen ook onderling gemengd worden, zoals abrikoos en aardbei. De pasteltoning is tevens geschikt voor thuisgebruik en houdt een aantal wasbeurten.

www.schwarzkopf-professional.nl

 • BLONDME Blonde Lifting by Schwarzkopf Professional • BLONDME Blush Wash by Schwarzkopf Professional •  

Related items

 • Video alert! Reinventing Hair Collection 16 mei 2018

  De vier Essential Looks 1:2018 trends zijn door Schwarzkopf Professional gepresenteerd. Random Rebel viert de culturele outsider en de rebelse non-conformist, Beyond Borders erkent een nieuwe multiculturele generatie en vervaagt grenzen, Real Me gaat over het onthullen van de ware ik en omarmt authenticiteit. Voor de vierde trend vroeg Schwarzkopf Professional digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten te spelen, experimenteren, dromen en opnieuw te inspireren. Zo ontstond #RoyalTakeover.

 • Reinventing hair 16 mei 2018

  De nieuwe Essential Looks collectie is gepresenteerd, en hoe! Dit jaar werd er flink uitgepakt met een indrukwekkende show. Maar liefst 1500 gasten uit heel Europa waren naar Studio21 in Hilversum gekomen om de REinventing hair collection te bewonderen.

 • Samenwerking Schwarzkopf en Piet-Jan Duivenvoorden 16 mei 2018

  Piet-Jan Duivenvoorden en zijn team van FORTY SEVEN zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan. In de salon in Noordwijk wordt voortaan gewerkt met de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional. Ook zal Piet-Jan Duivenvoorden verschillende presentaties en trainingen voor Schwarzkopf Professional gaan geven.

 • Renaissance kleurtrend 16 mei 2018

  Rijke en weelderige kleuren zie je overal op de catwalks. Met IGORA ROYAL Opulescence kun je deze Renaissance trend nu zelf ook omarmen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL