top news

Producten

Unieke grooming revolutie

maandag, 31 oktober 2016 10:31

Tailor’s, het merk voor echte mannen, is uitgebreid met een 3-in-1. Shampoo, douchegel én scheerschuim in één product. Quick & easy, dat is waar echte mannen van houden.

Dames de deur uit? Check! Heb je eindelijk vijf minuten voor jezelf? Haast je dan naar de badkamer en bereid je voor op de ultieme ontspannende shave & shower treatment voor echte mannen. Kijk in de spiegel. Wat zie je? Best wel een coole kerel, toch? Ben je klaar voor de unieke grooming revolutie? De keuze is aan jou!

Kijk om je heen en pak de nieuwe Tailor’s 3-in-1. Deze innovatieve gelformule transformeert in een crèmige mousse zodra het in aanraking komt met water. Dankzij deze formule en de speciaal ontworpen ideale pH-waarde voldoet de 3-in-1 aan de eisen van een shampoo, douchegel én scheerschuim

Moderne mannen willen er goed verzorgd uitzien, maar hebben geen tijd te verliezen. Tailor’s 3-in-1 is perfect als shampoo, omdat bamboe-extracten het haar versterken. Maar het product is ook ideaal als douchegel, want melkeiwitten reinigen haar en lichaam. Citroenzuur zorgt voor de ideale pH-waarde en daarom is deze 3-in-1 ook geschikt als scheerschuim. De geur is fris en mannelijk.

De 3-in-1 revolutie van Tailor’s is het eerste product uit de nieuw te introduceren tweede fase van het nog jonge merk voor echte mannen. Deze vooraf reeds aangekondigde fase betreft een complete Shaving Series, die in twee kleinere sub fases van elk drie producten wordt geïntroduceerd.

In de komende twee maanden zullen naast de 3-in-1 nog twee producten worden gelanceerd: een baardwax en een baardolie in drie verschillende geurvarianten. In het eerste kwartaal van 2017 volgen een antibacteriële baardshampoo en -conditioner en een baardbalsem. De in totaal zes producten vormen samen de Tailor’s Grooming Shaving Series

www.tailorsgrooming.com


  • Tailor's 3-in-1  •  

Related items

  • Video alert! Signature Looks 2.0 31 oktober 2016

    De Signature Looks 2.0 van Tailor's zijn vijf mannelijke state-of-the-art looks! Met textuur, volume of juist glad, maar altijd met een urban twist.  

  • Video alert! Tailormade grooming voor echte mannen 31 oktober 2016

    Ontwikkeld voor de unieke behoeften van het haar van mannen. Ambachtelijk gemaakte haarverzorgings- en stylingproducten. Dat is Tailor’s, tailormade grooming voor echte mannen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL