top news

Producten

Like & Win de Magnesium krultang

maandag, 31 oktober 2016 10:19

Barnum ontwikkelt ultieme tools voor iedereen die gek is op haar! Het merk staat voor puurheid en modern design, maar houdt daarbij altijd rekening met ergonomie; alle tools zijn heel licht en liggen gemakkelijk in de hand. Nieuw in het assortiment van Barnum: het Magnesium Curling Iron voor snelle, gezonde en soepele krullen en golven.

Estetica Magazine mag 3 x het Magnesium Curling Iron (25 mm) t.w.v. €165 weggeven! Wil jij kans maken op deze professionele krultang van Barnum? Like dan de Facebook-pagina van Estetica NL.

Het splinternieuwe Magnesium Curling Iron bevat Advanced Magnesium Technologie. Deze technologie zorgt voor het behoudt van de natuurlijke vochtbalans van het haar, waardoor het glanzender en gezonder is. De krultang is beschikbaar in twee diameters voor algehele creativiteit: 25 mm (voor middelgrote krullen) en 38 mm (voor het creëren van grote zachte golven).

De temperatuur kan digitaal ingesteld worden van 80°C tot 220°C en de krultang is voorzien van een automatische uitschakelfunctie na 30 minuten. Verder heeft de krultang een hittebestendig handgreep met softtouch afwerking en een extra duurzaam, professioneel stroomsnoer van drie meter, dat 360 graden draaibaar is. Barnum is exclusief verkrijgbaar bij Pro-Duo.

Deze actie loopt tot 12 januari 2017. Iedereen kan meedoen en het verplicht je tot niets.

Related items

  • The Individualists by Allen Ruiz 31 oktober 2016

    Een Boheemse stijl staat centraal in deze dynamische collectie. Samen met een individuele vibe, waardoor elke look uniek is.

  • Mooie krullenbol 31 oktober 2016

    Curl Up van KMS California is aangevuld met Perfecting Lotion en Leave-in Conditioner. Het perfecte paar voor perfecte krullen!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL