top news

Producten

Swedish delight

donderdag, 18 augustus 2016 09:07

Het Zweedse haarcosmeticamerk SachaJuan is sinds 2015 verkrijgbaar in Nederland. De lijn bestaat uit elegante, minimalistische producten.

De high-end producten zijn ontwikkeld en geproduceerd door de internationaal bekende hairstylisten Sacha Mitic en Juan Rosenlind uit Stockholm. SachaJuan is ontwikkeld en gefabriceerd vanuit de filosofie dat haarverzorging ongecompliceerd moet zijn. Deze filosofie is direct te herleiden naar de packaging en de ingrediënten die gebruikt worden.

De simplistische en minimalistische medicinale flacons leiden de aandacht niet af van waar het een goede haarstylist werkelijk om gaat: adembenemend mooi haar in een handomdraai. SachaJuan is op basis van de Ocean Silk Technologie: pure ingrediënten, terug naar de basis. Verschillende soorten zeewier en -algen helpen om te hydrateren, glans te genereren en de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren.

De collectie van SachaJuan bestaat uit ruim 45 producten. De luxe haarcosmeticalijn bestaat uit zeven soorten shampoos en conditioners: Hair Repair, Dry Hair, Colour Save, Normal Hair, Ocean Mist, Volume en Silver. Deze worden aangevuld door een zeer uitgebreide styling- en treatmentrange die onder andere bestaat uit stylingsprays met medium en strong hold, volume gevende powders, intensief voedende oliën, een glans gevend serum en zelfs een overnight hair repair.

Verschillende producten uit de haarcosmeticalijn hebben regelmatig internationale awards gewonnen op het gebied van treatment en styling. Daarnaast biedt de collectie een UV-beschermend haarparfum en UV-beschermende stylingproducten. De lijn wordt gecomplementeerd met een drietal bodywashes en bodylotions. SachaJuan is voor het overgrote deel vegan en de producten worden niet op dieren getest, daarnaast zijn ook de gebruikte ingrediënten dierproefvrij.

www.besthaircare.nl

  • Het Zweedse haarcosmeticamerk SachaJuan



  • Het Zweedse haarcosmeticamerk SachaJuan



  • Het Zweedse haarcosmeticamerk SachaJuan



  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL