top news

Producten

Luxueuze haarverzorging

woensdag, 13 april 2016 09:21

Goldwell heeft de exclusieve Kerasilk lijnen (Control, Reconstruct, Repower en Color) uitgebreid met vijf nieuwe innovatieve producten. The love story continues...

Kerasilk Reconstruct is de oplossing voor gestrest, beschadigd haar. De haarverzorgingslijn is nu uitgebreid met Split Ends Recovery Concentrate, een zeer sterk geconcentreerde formule die gespleten punten repareert zelfs na contact met water. De formule bevat keratine, zijde en Hyaloveil.

De nieuwe Restorative Balm beschermt tegen haarbreuk; van de aanzet tot in de punten. Het product verbetert de elasticiteit van gestrest en beschadigd haar en zorgt voor langdurige hydratatie. Hierdoor worden haarbreuk en uitdrogen voorkomen.

Kerasilk Color Cleansing Conditioner vermindert verbleken van de kleur dankzij milde reiniging en verzorging in één stap. De innovatieve ‘co-wash’ formule met keratine, zijde en waardevolle tamanu-olie beschermt het natuurlijke oppervlak van het haar en vermindert kleurverlies.

Reinig zonder water met Gentle Dry Shampoo uit de Kerasilk Color lijn en Volume Dry Shampoo uit de Kerasilk Repower lijn. Deze droogshampoos verfrissen het haar zonder zichtbare restanten achter te laten. Wel even goed schudden voor gebruik! Gentle Dry Shampoo houdt gekleurd haar mooi en zorgt voor een briljante glans, terwijl Volume Dry Shampoo volume geeft aan fijn, slap haar.

www.goldwell.com

  • Goldwell introduceert vijf nieuwe Kerasilk producten.



  •  

Related items

  • Midnight Berry 13 april 2016

    Goldwell heeft samen met trendbureaus en kleurexperts een eigen Color of the Year geïntroduceerd: Midnight Berry. Het gaat om een diepe paars- en blauwtint, die rijkdom en complexiteit uitstraalt.

  • Verantwoorde kleuring 13 april 2016

    Goldwell introduceert Topchic Zero, een ammoniavrije en verzorgende aanvulling op de al bestaande Topchic lijn.Topchic Zero geeft 100 procent grijsdekking, natuurlijke, gelijkmatige kleurresultaten en tot tweemaal meer glans aan het haar.

  • Global Creative Awards gala 2022 13 april 2016

    Een programma vol shows en inspirerende artist sessions vormde het decor van de Kao Salon Global Experience en de Global Creative Awards, die op 2 en 3 oktober 2022 live gingen in Amsterdam.

  • The Bridal Project 13 april 2016

    Volgens trendwatchers is 2022 het jaar van de bruiloften en daarom slaan Goldwell Kerasilk en ontwerper Tess van Zalinge de handen ineen voor The Bridal Project.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL