top news

Producten

Luxueuze haarverzorging

woensdag, 13 april 2016 09:21

Goldwell heeft de exclusieve Kerasilk lijnen (Control, Reconstruct, Repower en Color) uitgebreid met vijf nieuwe innovatieve producten. The love story continues...

Kerasilk Reconstruct is de oplossing voor gestrest, beschadigd haar. De haarverzorgingslijn is nu uitgebreid met Split Ends Recovery Concentrate, een zeer sterk geconcentreerde formule die gespleten punten repareert zelfs na contact met water. De formule bevat keratine, zijde en Hyaloveil.

De nieuwe Restorative Balm beschermt tegen haarbreuk; van de aanzet tot in de punten. Het product verbetert de elasticiteit van gestrest en beschadigd haar en zorgt voor langdurige hydratatie. Hierdoor worden haarbreuk en uitdrogen voorkomen.

Kerasilk Color Cleansing Conditioner vermindert verbleken van de kleur dankzij milde reiniging en verzorging in één stap. De innovatieve ‘co-wash’ formule met keratine, zijde en waardevolle tamanu-olie beschermt het natuurlijke oppervlak van het haar en vermindert kleurverlies.

Reinig zonder water met Gentle Dry Shampoo uit de Kerasilk Color lijn en Volume Dry Shampoo uit de Kerasilk Repower lijn. Deze droogshampoos verfrissen het haar zonder zichtbare restanten achter te laten. Wel even goed schudden voor gebruik! Gentle Dry Shampoo houdt gekleurd haar mooi en zorgt voor een briljante glans, terwijl Volume Dry Shampoo volume geeft aan fijn, slap haar.

www.goldwell.com

 • Goldwell introduceert vijf nieuwe Kerasilk producten. •  

Related items

 • Video alert! REMIX by Goldwell 13 april 2016

  Het is tijd voor een remix van jouw realiteit - de nieuwe Color Zoom '19 collectie! Alles is een REMIX. Heldere kleuren, een popart invloed. Combineer deze contrasterende kleuren met een vernieuwde klassieke coupe en maak een mash-up van het verleden, heden en de toekomst!

 • Estetica NL Color 2018 13 april 2016

  De beheersing van kleur in de schilderkunst, fotografie of het kappersvak staat synoniem voor pure kunst en biedt als zodanig oneindige mogelijkheden voor de artiest, ongeacht zijn gereedschap.

 • Video alert! @Pure Pigments 13 april 2016

  Een doorbraak in kleurinnovatie: @Pure Pigments van Goldwell tilt haarkleur naar een ongekend niveau van levendigheid en glans.

 • Color Zoom '18 Collection elementΔl 13 april 2016

  Verrassende mode ontmoet verbluffend haar – dat is Color Zoom. Centraal staat de Color Zoom Collection, ontwikkeld door het Color Zoom Master Team en de internationale winnaars van de Color Zoom Challenge.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL