top news

Producten

Stralend de lente in

donderdag, 24 maart 2016 10:43

Heb je last van een droge en doffe huid? Dan biedt de nieuwe huidverzorging Ultra Pure Solutions van M2 Beauté de oplossing. Begin de lente met een gezonde, frisse teint!

De lijn bestaat uit drie innovatieve sprays, die gebaseerd zijn op nanotechnologie. De Facial Nano Sprays hebben een uniek pompje, dat een vrijwel gewichtloze laag over de huid verspreidt. Tegelijkertijd transporteren microscopische nanodeeltjes een concentraat van werkzame bestanddelen direct naar de diepste huidlagen.

De Vitamin C Facial Nano Spray geeft je huid een boost met een hoge concentratie vitamine C! De spray hydrateert en beschermt de cellen tegen vrije radicalen. Het resultaat is een frisse en gelijkmatige stralende teint. Pearl & Gold voorziet de huid van een stralende natuurlijke gloed door middel van kleurbalancerende actieve ingrediënten. Helpt goed tegen onregelmatigheden en pigmentatie, biedt veerkracht en stimuleert de huid. Hyaluron & Collagen voegt hyaluron en collageen toe aan de huidcellen en zorgt zo voor een strakkere gezichtshuid. Geeft de huid energie en laat deze stralen.

De Ultra Pure Solutions Nano Sprays van M2 Beauté zijn vanaf 25 april exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, spa’s, schoonheidsspecialisten en via de M2 Beauté online shop: www.m2beaute.com 

Related items

  • Kies je eigen wimperlook 24 maart 2016

    Wil jij het ultieme valse wimpereffect? Houd je van mooi gekrulde wimpers met een perfecte separatie? Of ben je meer het type voor een natuurlijke look? De 3 Looks Black Nano Mascara van M2 Beauté biedt het allemaal!

  • Mooie oogopslag 24 maart 2016

    M2 Beauté is hét cosmeticamerk op het gebied van wimpers en wenkbrauwen en lanceert nu het Eyezone Conditioning Care Complex.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL